Quantcast
Till salu inom: ”

kajaker till salu göteborg säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Detta härliga sommarhus finns på populära Brännö i Göteborgs södra skärgård. Jag hyr ut det privat till trevlig familj under vecka 26 och 27 för 12000kr. Det finns två hus. Det "lilla" huset har två dubbelsängar i två separata sovrum. I "stor stugan" finns två sängplatser och extra madrasser, där finns oxå kyl o frys. Utanför huset finns en dusch med varmt o kallt vatten. Bredvid finns hemlighuset med mulltoan. Bryggan är privat och går att bada ifrån. Kajak och en enkel roddbåt ingår i hyran. Flytvästar finns några stycken. Lakan och handukar ingår ej.
Alden 16 är både snabb och stadig och kan ros av 'vem som helst var som helst'. Piantedosis Oarmaster "drop-in" riggsystem gör det enkelt att hantera Alden 16 och ta den med på biltaket. Längd: 4,8 m Bredd: 0,63 m Vikt origgad: 18 kg Vikt riggad: 26 kg (Åror ingår ej).
Hejhej! Vi är två arbetande barndomsvänner som omgående söker lägenhet i stan. Vi har båda bott tillsammans tidigare och lämnar gärna goda referenser. Vi båda är aktiva som gillar att paddla kajak och dansa. Vi gillar även att umgås med vänner och baka. Vi är lugna och skötsamma, rökfria, djurfria och barnfria. Vi kommer gärna och tittar på lägenheten och presenterar oss om vi låter som intressanta hyresgäster. Vi nås lättast på mejlen lorentzonpetra@gmail.com eller sanneehn@gmail.com
Säljer min BIC Kayaks flytväst då jag inte kommer använda den. En mycket bra och smidig kajakkflytväst som kan användas till alla vattensporter. Flytvästen är aldrig använd. Storlek Large = mer än 70 kg Se länk för mer info: http://www.surf.se/tillbehor-kajak/189-bic-kayak-surf-life-vest-.html Nypris ca: 649 kr Säljes för: 450 kr Avhämtas i Göteborg (helger) alt Växjö (vardagar) Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer min Silhouette i bra skick. Design: Nigel Foster Färg: Cyanblå Nypris: 32.000:- Silhouette finns i två versioner, detta är den senare med mycket hög kvalitet, tillverkad av Seaward Kayaks. Läs mer på: http://www.seawardkayaks.com/products_fibre_silhouette.php Bra både som dagsturskajak och till turer. Har paddlats i alla sorters väder. kursstabil, men också lättkantad och lättrollad. Fast Kompass ingår. Hör av dig för en provpaddling!