Quantcast
Till salu inom: ”

utebur kanin säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Hej, jag har hållt på med kaniner hela mitt liv men nu har jag tyvärr tröttnat. Jag vill att dom kommer till ett seriöst och trevligt hem. Kaninerna är hur snälla och gosiga som helst. Om ni vill ha reda på raser osv så får ni meilja. Jag har även 2 inneburar och en stor (för 2 kaniner) utebur till salu. Inneurarna kostar 150 kr/st. Uteburen kostar 200 kr. Mvh Linn!
Jag ska nu sälja mina 3 underbara dvärgvädurskaniner pga sonens allergi. Det är 2 honor och 1 hane, ett år gamla i dec. Hanen är kastrerad, och alla 3 är vaccinerade. Innebur med alla tillbehör, en utebur och även en bal med hö medföljer. Innebur (ca 150cm) med tillbehör (skålar, toa, spån m.m) Utebur ca 60x60x250cm (hemmabyggd) Vid köp av allt på en gång: 200 kr, viktigast är att kaninerna kommer till ett bra hem!
Vi säljer kaninerna för att de skall få mer kärlek och omtanke eftersom våra barns intresse för kaninerna tyvärr har svalnat. Kaninerna är en blandning av dvärgkanin och lejonhuvudkanin. Den grå/vita är en hane. Den brun/vita är en hona. Båda kaninerna är vaccinerade och hanen är kastrerad. De är extremt lätta och trevliga att hantera. Följande prylar medföljer: - Stor innebur med ramp och hylla - Tillbehör till bur: toalett, matskål, vattenflaska, hö-hållare - Stor utebur med hus och hylla - Transportbur - Övriga tillbehör: nagelsax, borste, koppel mm
Jag måste tyvärr göra mig av med mina fina kaniner. Det är två st honor, en vit med blåa ögon. Hon har gett två jättefina kullar varav en av ungarna är min andra hona som är japantecknad hon har gett en fin kull. Och min tredja kanin är en vit/grå numer kastrerad hane som är pappa till den japantecknade honan. Kaninerna bor ute idag och de lever helt separerade vilket gör att de går utmärkt att bara ta en eller två. Kaninerna bortskänkes mot ett gott hem. Jag har två inneburar som kan medfölja, först till kvarn. Även uteburarna bortskänkes men de behöver rustas upp lite.