Quantcast
Till salu inom: ”

kaninbur utomhus säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

KANINBURUTOMHUS SÄLJES Yttermått: 1,65 m hög 1,20 m djup 2,05 m bred Står på 0,85 m höga ben Innermått: 0,65 m djup 2,05 m bred 0,67 m hög Djurens utrymme består av stor öppen bur som är delbar och har 2 gallerdörrar+ bås 0,45 m bred med hel trädörr hö,halm och pelletsfoder ingår Kontaktas endast via telefon Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Mycket stor kaninbur med en ute och en innedel. Under vintern kan kaninen vara i den om den står i vindskyddat läge. Om man lägger halm i buren kan urin och avföring rinna ner genom en gallerbotten, under buren, vilket gör den lättstadad. (Står på en stensockel vilken inte ingår i köpet, inte heller kaninen) Båda burdelarna nås enkelt via varsin stor lucka i taket Måtten är: längd 172cm, bredd 72cm, höjd 61cm.
Vi måste tyvärr hitta ett nytt hem åt vår kanin, då vi känner att vi inte kan ge henne den tid och uppmärksamhet som vi skulle vilja. Det är en dvärgvädur, hona som är 8 månader. Hon är lugn och trygg. Hon är van att vara i både inomhus och utomhus. Vi säljer även vår kaninbur. mått 100x50cm Ni är välkomna att höra av er om ni vill komma och titta. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Jättefin gediget byggd stor kaninbur säljes. Boyta 175x75. Riktigt gjort tak med tjärpapp och plasttak. Målad med Demidekk-färg. Sarg gjord av tryckimpregnerat trä. Kan stå utomhus utan problem. Allt för att komma igång med kanin/gnagare följer med: 1 stor säck med sågspån, vattenflaska, 1 halmsäck, 1 pelletssäck(öppnad), 2 kanintoaletter, 1 mindre trähus de kan krypa in i, kompostgaller för att göra ett hägn. Säljes för 1000:- Ring 0767-698480 eller 0729-677170
Säljer nu vår fina kaninbur i trä. Kan användas till kanin eller marsvin. För inomhus eller utomhus. Det är massa tillbehör såsom pall att hoppa in och ut ur buren, hus att gömma sig i, extra insats i buren att sitta på eller mysa under, toalett, matskålar, borste, pellets, gnagar blandning, hö, halm, spån. Båda dörrarna och taket går att öppna. Måtten på buren är: Höjd: 87 cm Bredd: 152 cm Djup: 62 cm Höjd från burens botten till golvet: 25 cm Priset är prutat och klart!