Quantcast
Till salu inom: ”

isolerad kaninbur utomhus säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Ny hus

Tumba
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Stor utomhus Kaninbur säljes för 500kr Burens yttermått: 100cm bred 100cm hög 163cm Lång. Koja/hus isolerade väggar. 'Fler bilder kan ev skickas vid intresse. Passar mindre kaniner. Vår Lejonhuvade Dvärgkanin Trivdes mycket bra i denna. men pga vintern har han fått flytta in i en lite mindre bur på altanen. Säljes pga platsbrist. Fram och baksida är öppningsbara för rengöring och städning. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Stor utomhus kanin bur tillsalu! Ena rum är väl isolerat. Har haft min kanin där över vintern, fungerat bra! Den andra rummet har kompostgaller som nät och är rymlig. Jag köpte den beg. förut så det är lite dammigt & små detaljer som är tuggat av kaniner som går att fixa. Men annars är det i fint skick fortfarande. Finns en litet lucka i taket som man kan ha foder i och så. Säljas för 850 kr. Finns i Nacka. Jag skickar inte den, ni får hämta den själv med släp. Den är tung.
kaninbur 2 våningar med ramp mellan våningarna. Utomhusbur som inte är isolerad. Är bara använd inomhus. Mycket bra skick, endast lite gnagmärken på insidan av ena dörren. Alla kanter nertill har vi förstärkt med aluminiumlister för att förhindra gnag. Taket är klätt i ljusgrått tyg (vi tyckte det gröna papptaket var fult) går lätt att ta bort om man vill ha buren utomhus. Mått på buren är höjd 100-111cm bredd 100cm djup 50cm. Taket är 112x59cm Köpt på zoosajten för några månader sen för 2995:- Mitt pris 1500:- pok
Vi säljer nu våran kaninbur som vi byggde i somras. Det är en utomhus bur med en innedel och en utedel. Den är välbyggd och isolerad. Det medföljer även två vattenflaskor och två matskålar.
Fin kaninbur för utomhusbruk, isolerad. B 150 cm H 73 cm D 93 cm Välvårdad.