Quantcast
Till salu inom: ”

kaniner till salu västra götaland säljes

Kanin ny

Borås
Harvey
F
Västra Götalands län
Kanin unge

Västra Götalands län
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

I vintras hittade vi en kanin ute som någon släppt ut i snön för att dö . vi har tagit hand om honom och nu är han jätte fin å gosig . men vi kan inte behålla honom . därför vill vi att han ska komma till ett hem som kan ge han mycket kärlek . Priset kan disskuteras vid rätt hem . ni får med allt som vi har till honom . vid intresse så hör av er så kan vi berätta mera om honom ..
Söker nu ett nytt hem till min vädur Leo. Han är en han kanin på 15 veckor. Är väldigt social och nyfiken av sig , älskar att hoppa och har för sig mycket roligt. Söker någon som har mer tid för han , då jag både jobbar och går i skolan hinner jag inte riktigt med det. Stor innebur , mat, vattenflaska och matskål ingår. Han är spräcklig i färgen , jätte söt. Bilder finns att skickas ! Mvh Johanna
Har en kull guldhamster-bebisar som är 5 veckor gamla och redo att flytta. Alla är bandade och supersöta. Nf bandad pojke LH Nf bandad tjej LH Nf bandad tjej KH Rost bandad pojke LH Rost bandad pojke LH Rost bandad tjej LH Choklad bandad tjej LH Choklad bandad pojke KH Choklad bandad pojke KH Även föräldrarna finns hemma hos mig:) Har även 2 stycken LH-honor som är 8 veckor gamla som söker hem. 1 silvergrå och 1 svart.
Hej! Som rubriken lyder så har jag 5 st ungar till salu! Det finns några som passar bra till utställning och avel och några som ej är utställnings bara!(Feltecknade) Bilder och info om ungarna finns på min hemsida där det även står vilka som är till salu osv.. http://orrelundskaniner.webs.com/kullb2011.htm Dom är leveransklara den 27 maj! Och då ska jag även till Göteborg runt 17.00 tiden så är man intresserad av en unge så kan jag ta med den då! Annars finns dom i Svenljunga! MVH: Orrelundskaniner PS:Självklart är alla ungarna mycket hanterade och väldigt tama!! Priser: Godkänttecknad unge: 300-350kr Feltecknad unge: 150kr
Nu måste jag sälja min underbara kanin, pga att min son har astma och inte tål henne. Hon heter Kållandsös Nuria hon har personlig stamtavla från privatpersoner. hon är 4 - 5 månader. Hon är van vid andra djur och gillar att hoppa runt i lägenheten, men blir väldigt rastlös och hon får sitta i buren. Hon är nog egentligen en kanin som ska bo på landet. Bara kanin 50:- Kanin, Bur, matskål och mat 400:- Ring om ni undrar något.