Quantcast
Till salu inom: ”

kaninungar till salu göteborg säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hejsan Jag har några kaninungar som snart är redo att flytta från sin mamma. Jag har hermelin rex i olika färger. Jag har blandning av rex och hermelin,också dessa i olika färger. Jag har även vanlig rex som är 4 mån. Kika gärna in på min hemsida: www.smultronskaniner.se Pris:Honor 400kr och hanar 300 kr Med kaninen kommer: ¤Jag har kollat kaninens tänder ¤ Klippta klor ¤Härstamningsbevis el stamtavla ¤Lite mat som kaninen är van vid. MVH Jeanette
Hej! Jag har en fin dvärgvädurshona 6-7 månader tillsalu! hon är eventuellt dräktig men det är inget som är säkert än. Så ni får ju ungarna med på köpet liksom! hon är helt underbar och älskar att mysa i knät och är jätte duktig på att bli kloklippt. kommer antagligen bli en underbar mamma eftersom att hon är så lugn. jag vill ha 500 för henne eftersom ärr det tillkommer ju lite kaninungar i magen och ni får även med lite foder och hö. pris kan diskuteras vid rätt köpare! vänligen ring helst då jag inte kollar mailen så ofta! Mvh Emelie
Nu har vi blivit stora nog att komma till våra nya familjer. Vi är sex stycken kaniner 2 killar och fyra tjerer. killarna är bilden med två och tjejerna på bilden med fyra. Vår mamma är dvärgvädur och pappa är hermelin den minsta sortens kanin. Vi är vana och hanterade av barn så vi är vänliga och inte skygga . Vi är födda ute och kan vara både inne och ute kaniner, vi har redan provat på att äta maskrosblad och gräs annars äter vi pellets och hö.
Nu vill vi komma till våra nya familjer då vi är 7 veckor. Vi föddes den 2 augusti vår pappa är hermelin och den minsta sortens kanin och vår mamma är dvärgvädur så vi är små kaniner Vi är födda ute och går lilka bra att ha ute som inne, vi är vana och hanterade utav barn och mycket snälla. Vi har ätit både pellets, hö gräs och maskrosblad. Vi är 5 syskon både honor och hanar!
Hejsan! Säljer flera små kaninungar som nu är födda 18 aug.. Några är teddylejonhuvade dvärgkaniner och några är lejonhuvade dvärgkaniner. Samtliga är hanar som finns kvar nu. Du kommer att bli väldigt förälskad i dessa underverk! De kommer ifrån två kullar och har ser därför lite olika ut beroende på mamman. Mailar du till mig så kommer jag att svara dig redan samma dag, då jag läser av mina mail ofta. Först till kvarn! Vi har haft dem ute och de är vana vid barn och mycket kel och mys. Hör av er om ni har fler frågor!