Quantcast
Till salu inom: ”

kattungar härnösand säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nu var det dags för oss att hitta nya hem! Fem underbara kattungar i blandade färger. Alla är helt underbara i sättet, precis som sin mamma. Det är viktigt att de finner livslånga och kärleksfulla hem, de flyttar gärna tillsammans med ett syskon eller till någon som har en kattkompis. Fler bilder kan mailas, då ingen katt är den andra lik. Den femte kissen kom inte med på bild. Den är tigrerad. Välkomna att hälsa på oss!
Katteriet behöver minska ner antalet katter,då matte periodvis är allergisk mot kattungarna, Hobbe kastrathane Såld Kittie säljes till sällskap 3000 Kittie är 4 år Raga03 och scannad för hjärta och njurar.En gudomlig liten kelgres,blå bicolor med fina utställningsresultat.Ej kastrerad.Till sällskap Felicia är bara 6 månader och blåcolorpoint.Redan gosig och snäll mot hundar och övriga katter.Hon säljes till sällskap 5000 Raga.Finns intresse föe avel annat pris.. Skriv och berätta lite om dig själv och vad du kan erbjuda katterna. Min hemsida http://sollefteakatten.se där ni kan se katterna. Hälsningar matte Camilla
Har 6 kattungar som snart vill flytta. varav 3 röda honor 1 vit hona och 2 vita hanar. Kattungarna kommer att ha stamtavla vara fullt vaccinerade, chippade och veterinär besiktade. Dom flyttar inte innan 12 Veckor! Vana vid barn och hundar, vana att vara inne och ute. Skriv ett mail om och berätta vad du/ni har att erbjuda. Jag önskar att dom får komma till livslånga hem.
Milla är en chinchilla-exot vilket innebär att hon är extra mjuk i sin päls. Hon är i färgen svart silver shaded. Det här är en härlig tjej, mjuk och behaglig men med mycket attityd:). Vill gärna ligga på soffans ryggstöd och vara nära. Älskar att få något gott och då är det bäst att passa fingrarna:). Hon är: Veterinärbesiktad ua vaccinerad chippad avmaskad 3 gånger uppvuxen på royal canin persian kitten Låter Milla som en tjej för er så hör av er.
Hej! Nu har jag bara en hon katt kvar som skulle behöva komma till ett nytt hem. Hon är en tuff tjej som älskar att busa och som väljer själv när det ska mysas. Hon är van vid hundar och andra katter, skulle passa utmärkt om du/ni redan hade en kompis till henne i hemmet, men inget måste. Hon har aldrig gått ut men skulle nog passa både som ute och inne katt.