Allt till salu inom "kattungar karlskrona"

Sortering:
Mainecoon
Karlskrona
27 dagar

Mainecoon

10 000 kr
Blocket.se
Kattunge
Karlskrona
4 månader

Kattunge Visa liknande

2 000 kr
Blocket.se
Söta kattungar
Karlskrona
6 månader

Söta kattungar Visa liknande

2 000 kr
Blocket.se
Visar sida 1 av 2

Tidigare annonser till salu

Katt  ·  Karlskrona

Ragdoll / Birma kattungar

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 7 dagar
Nu finns det lite kisungar igen. Det är 12v nu v 24 och därmed leveransklara blå maskade och bicolour killar Kom välj ut en liten vän för livet endast varit inne katter går i låda ,avmaskade. uppfödda på kvalitetsfoder.Pappan är ren ragdoll mamman är ragdoll / Birma så kisungarna bli 75 % raggisar. Har en kattunge som är 100 % Ragdoll. De Kostar 3000 kr vill du ha den vaccinerad å vet - besiktad så kostar de 3500 kr . välkommen
3 000 kr
Blocket.se
Katt  ·  Karlskrona

Gosiga kattungar

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
Hej! säljer nu 4 stycken kattungar. Allihopa är mycket sociala och tillgivna, går på lådan och går även utomhus. Är vana vid hundar, stora katter och barn. Vill att de ska komma till ett seriöst hem, där de får mycket kärlek och gärna till ett hem med fler katter. - 1 grå, hane. - 2 hel svarta, honor. - 1 gul, hane . Är över 12 veckor gamla.
150 kr
Blocket.se
Katt  ·  Karlskrona

Fin kattunge

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Hejsan! Vi har en söt, liten kattkille kvar, som behöver ett nytt hem snarast. Han är en social, pigg och nyfiken liten krabat. Mat tackar han inte nej till och rumsren är han också. Vi ser hels att han kommer till ett kärleksfullt hem där han får vara både inne och ute, dock inget krav. För mer info ring, 0761-607587. Egon finns utanför Lyckeby.
100 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Karlskrona

Underbara kattungar

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Nu är det bara 3 av 8 katter kvar! 25% Norsk skogkatt, mycket pigga, glada och keliga. Vana vid hundar! Cherry, röd hona 300:- (första bilden) Thursday, sköldpaddsfärgad hona 200:- (andra bilden) Shadow, svart hane 200:- (tredje bilden) Ej avmaskade eller vaccinerade. Går på låda och äter både torrfoder och burkmat. Är vana vid att vara både ute och inne. Leveransklara vecka 29. Mer info och fler bilder kan fås på mailen. Endast seriösa köpare!
300 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Blekinge län

Kattungar letar efter sina nya hem

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Nu är vi snart 13 veckor gamla och det är hög tid att vi hittar våra nya hem. Vi som finns kvar är en svart och vit hankatt, en röd och vit hankatt, en nästan helsvart honkatt och en röd-svart-vit honkatt. Vi är regelbundet avmaskade vid 3,7 och 11 veckors ålder. Vi har alltid bott inne och går på låda. Viss vana av hundar har vi också. Våran moster Klara-Bella (1,5 år) och hennes dotter Padmé (4 mån) som bor i Karlskrona i lägenhet söker efter nya hem dom också, då deras nya matte har fått sådan allergi att hon inte kan ha dem kvar.
200 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj