Till salu inom

"kattungar kungälv säljes"

Örebro
Idag

Kattungar säljes

2 500 kr
Blocket.se
Kungälv
2 dagar

Ragdoll utan stamtavla

10 500 kr
Blocket.se
Kungälv
4 dagar

Kattungar säljes

500 kr
Blocket.se
Kungälv
8 dagar

Kattungar leveransklara

1 000 kr
Blocket.se
Kungälv
8 dagar

2 Kattungar vill hitta ett...

2 000 kr
Blocket.se
Trollhättan
10 dagar

Fyra glada

1 200 kr
Blocket.se
10 dagar

Fyra snälla och glada

1 200 kr
Blocket.se
Kungälv
14 dagar

Birma kattungar

8 500 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Katt  ·  Kungälv

Söta Birma kattungar

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Kattungarna är nu tolv veckor gamla och redo att komma till ett nytt hem. De har ett otroligt fint lynne och charmar alla som kommer i deras väg. De är nyfikna och orädda, måste titta vem som knackar på dörren. De är vana vid barn i olika åldrar, lekfulla och keliga dunbollar. De äter olika sorters mat såsom burkmat, torrfoder och barf. De är vaccinerade två gånger, chippade och veterinärbesiktade och har en fin stamtavla. Att de är otroligt vackra att se på får man på köpet. Telefon 0303 12912
6 500 kr
Blocket.se
Katt  ·  Kungälv

Kattungar

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Tre bröder, födda 28/4. Mamman är hälften Maine Coon och hälften bondkatt. Från vänster: Tuffer, minst i kullen men kaxigast. Först med allt. Stort självförtroende. Silvertabby. Mellis, en riktig spinnmaskin, spinner så fort man tar på honom. Lugnare till karaktären. Mörkare i färgen och semilånghårig. (500 kr) Blyger, en försiktig kille, men nöjd, glad och kelig när han känner sig trygg. Behöver ett hem utan småbarn. Också mörkare. Alla går perfekt på lådan.Levereras avmaskade och med en påse foder dom är vana vid. Ej till lägenhet.
300 kr
Blocket.se
Hund  ·  Kungälv

Tea Cup hane

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Efter mycket smärta söker jag nu en ny matte och husse till Gizzmo. Han är väldigt liten väger 1,3kg. Han var tänkt som avels hane i min Kennel men tyvärr fungerar det inte.Gizzmo har brindel teckning.Mycket vacker. Regnr:SE 17603/2010 Han är van vid andra hundar och hans bästis är vår kattunge. Kommer vara mycket noga med vem som får ta över Gizzmo,han är ingen handväskshund utan vill gå för egen maskin.Han älskar promenader och är ute hela dagarna eftersom vi bor i hus.
13 000 kr
Blocket.se
Katt  ·  Kungälv

Två mysiga kattungar söker hem

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Jag har två stycken kattungar båda är honor, den ena är svart med liten vit fläck under hakan och den andra är grå med vit täckning på ansikte ner till under hakan och vita tassar. Dem är Norsk skogskatt blandning då mamman är ca 95% norsk skogskatt och pappan är blandras. De är avmaskade och leveransklara och föda 8 Juni. Priset är inte så noga då jag mest bara vill att de ska få komma till ett hem som tar hand om dom väl. Så endast seriös köpare som verkligen är intresserade!!!!!!!!!!
100 kr
Blocket.se
Katt  ·  Kungälv

Fyra goa små kattungar

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i Igår
Snart dags för våra små att flytta till nya hem ! En pojke o tre små flickor - glada, sociala, tillgivna o rumsrena. Dom är födda inne och är även vana vid hund. Har ni tid o intresse att ge någon (gärna 2) av dessa små krabater ett nytt långvarigt o kärleksfullt hem så välkomna till oss o hälsa på ! Önskar komma någonstans där dom får vara både ute o inne.
100 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj