Quantcast
Till salu inom: ”

kattungar kungälv säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Kattungarna

Vellinge
Kattungar

Halmstad
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Kattungarna är nu tolv veckor gamla och redo att komma till ett nytt hem. De har ett otroligt fint lynne och charmar alla som kommer i deras väg. De är nyfikna och orädda, måste titta vem som knackar på dörren. De är vana vid barn i olika åldrar, lekfulla och keliga dunbollar. De äter olika sorters mat såsom burkmat, torrfoder och barf. De är vaccinerade två gånger, chippade och veterinärbesiktade och har en fin stamtavla. Att de är otroligt vackra att se på får man på köpet. Telefon 0303 12912
Tre bröder, födda 28/4. Mamman är hälften Maine Coon och hälften bondkatt. Från vänster: Tuffer, minst i kullen men kaxigast. Först med allt. Stort självförtroende. Silvertabby. Mellis, en riktig spinnmaskin, spinner så fort man tar på honom. Lugnare till karaktären. Mörkare i färgen och semilånghårig. (500 kr) Blyger, en försiktig kille, men nöjd, glad och kelig när han känner sig trygg. Behöver ett hem utan småbarn. Också mörkare. Alla går perfekt på lådan.Levereras avmaskade och med en påse foder dom är vana vid. Ej till lägenhet.
Efter mycket smärta söker jag nu en ny matte och husse till Gizzmo. Han är väldigt liten väger 1,3kg. Han var tänkt som avels hane i min Kennel men tyvärr fungerar det inte.Gizzmo har brindel teckning.Mycket vacker. Regnr:SE 17603/2010 Han är van vid andra hundar och hans bästis är vår kattunge. Kommer vara mycket noga med vem som får ta över Gizzmo,han är ingen handväskshund utan vill gå för egen maskin.Han älskar promenader och är ute hela dagarna eftersom vi bor i hus.
Jag har två stycken kattungar båda är honor, den ena är svart med liten vit fläck under hakan och den andra är grå med vit täckning på ansikte ner till under hakan och vita tassar. Dem är Norsk skogskatt blandning då mamman är ca 95% norsk skogskatt och pappan är blandras. De är avmaskade och leveransklara och föda 8 Juni. Priset är inte så noga då jag mest bara vill att de ska få komma till ett hem som tar hand om dom väl. Så endast seriös köpare som verkligen är intresserade!!!!!!!!!!
Snart dags för våra små att flytta till nya hem ! En pojke o tre små flickor - glada, sociala, tillgivna o rumsrena. Dom är födda inne och är även vana vid hund. Har ni tid o intresse att ge någon (gärna 2) av dessa små krabater ett nytt långvarigt o kärleksfullt hem så välkomna till oss o hälsa på ! Önskar komma någonstans där dom får vara både ute o inne.