Quantcast
Till salu inom: ”

kattungar nacka säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Lilla Lina söker nytt hem.( Maine Coon/Norsk skogskatt/huskatt blandning) Leverans kan tidigast ske v.24 då hon är 12 veckor gammal. ( I priset ingår ej vaccination, chip el. vet. besiktning. Detta kan dock, självklart, ordnas men bekostas av köparen!) Vid intresse v. v använd mail och delge information om vem du/ni är och vad för hem du/ni kan erbjuda. Lista över intresserade tillämpas. Endast seriöst intresserade, tack!
Jag har kvar en av mina fyra små kissebebisar. Det är en vit hona på 13 veckor som just nu går under namnet Mint. Hon är vaccinerad och besiktigad. Förövrigt är hon en fartfylld och lekfull liten tjej, hon har alltid varit stridskämpen bland sina syskon men nu när hon är ensam kvar söker hon bara en massa kärlek. Hon leker gärna med våran stora labrador Pepper. Låter hon som något för er? Jag vill så gärna att hon också ska hitta ett kärleksfullt hem.
OBS! OBS! OBS! LÅNAD MAIL! inga mail besvaras ENDAST TELEFONKONTAKT!!! UNDERBARA KATTUNGAR uppfödda i hemmiljö med massor av kärlek. rumsrena och avmaskade. kattungarna är födda 1 juni och är nu 13 veckor. jag har fler ungar än de som finns på bilderna så det bästa är att komma och träffa kattungarna och välja då! bilden med de ljusa kattungarna (blandraser mellan Birma/norsk skogskatt/bondskatt)samt den svart/vita långhåriga säljs för 2000 kr kattungarna finns i ÄLTA ( ligger mellan Skarpnäck Och Tyresö) ring Diana: 073-9351854
Nu är det dags för vår lilla kattflicka att flytta. Hon är jättebusig och gosig. Hon vill komma till ett hem där det gärna får finnas barn som älskar katter. Men barnen måste vara så stora så de förstår allvaret med ett levande djur! Önskar gärna att hon får vara utekatt och inte bara innekatt. Hon är rumsren. Hon är sköldpaddsfärgad dvs har tre färger. Lite svårt att göra henne rättvis på bilderna då det är riktigt svårt att ta kort på kattungar!
Nu har vi endast Fairy Queen's Mr Moonshadow kvar som söker sitt nya hem. Han är en svartmarble kille född 12-11-21. Han är registrerad i SVERAK och givetvis både vaccinerad, ID-märkt och besiktigad innan han flyttar. Vi söker även nytt hem till hans pappa "Prickis" som nu är kastrerad. Prickis är två år och priset för honom är 2000 kr. Besök gärna vår hemsida www.fairyqueens.se Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.