Till salu inom

"kattungar nacka säljes"

Nacka
5 dagar

Bengal kattungar

16 000 kr
Blocket.se
Nacka
Igår

Gräsklippare, Honda GCV 160...

500 kr
Blocket.se
Nacka
Igår

Honda FMX 650

27 000 kr
Blocket.se
Nacka
Idag

Dirtjumper 26 tum

4 000 kr
Blocket.se
Helsingborg
Idag

Kattunge

Blocket.se
Hultsfred
Idag

Kattungar

1 000 kr
Blocket.se
Nacka
2 dagar

Ljuvliga kattungar

1 500 kr
Blocket.se
Nacka
5 dagar

Brittiska Kattungar MED sta...

14 000 kr
Blocket.se
Nacka
8 dagar

Sphynx_elf_planet

15 000 kr
Blocket.se
Nacka
10 dagar

Underbara kattungar 50% Mai...

4 500 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Katt  ·  Nacka

Kattunge, hona

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Lilla Lina söker nytt hem.( Maine Coon/Norsk skogskatt/huskatt blandning) Leverans kan tidigast ske v.24 då hon är 12 veckor gammal. ( I priset ingår ej vaccination, chip el. vet. besiktning. Detta kan dock, självklart, ordnas men bekostas av köparen!) Vid intresse v. v använd mail och delge information om vem du/ni är och vad för hem du/ni kan erbjuda. Lista över intresserade tillämpas. Endast seriöst intresserade, tack!
900 kr
Blocket.se
Katt  ·  Nacka

Kattunge

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i Idag
Jag har kvar en av mina fyra små kissebebisar. Det är en vit hona på 13 veckor som just nu går under namnet Mint. Hon är vaccinerad och besiktigad. Förövrigt är hon en fartfylld och lekfull liten tjej, hon har alltid varit stridskämpen bland sina syskon men nu när hon är ensam kvar söker hon bara en massa kärlek. Hon leker gärna med våran stora labrador Pepper. Låter hon som något för er? Jag vill så gärna att hon också ska hitta ett kärleksfullt hem.
300 kr
Blocket.se
Katt  ·  Nacka

Underbara kattungar

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
OBS! OBS! OBS! LÅNAD MAIL! inga mail besvaras ENDAST TELEFONKONTAKT!!! UNDERBARA KATTUNGAR uppfödda i hemmiljö med massor av kärlek. rumsrena och avmaskade. kattungarna är födda 1 juni och är nu 13 veckor. jag har fler ungar än de som finns på bilderna så det bästa är att komma och träffa kattungarna och välja då! bilden med de ljusa kattungarna (blandraser mellan Birma/norsk skogskatt/bondskatt)samt den svart/vita långhåriga säljs för 2000 kr kattungarna finns i ÄLTA ( ligger mellan Skarpnäck Och Tyresö) ring Diana: 073-9351854
1 000 kr
Blocket.se
Katt  ·  Nacka

Kattunge

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Nu är det dags för vår lilla kattflicka att flytta. Hon är jättebusig och gosig. Hon vill komma till ett hem där det gärna får finnas barn som älskar katter. Men barnen måste vara så stora så de förstår allvaret med ett levande djur! Önskar gärna att hon får vara utekatt och inte bara innekatt. Hon är rumsren. Hon är sköldpaddsfärgad dvs har tre färger. Lite svårt att göra henne rättvis på bilderna då det är riktigt svårt att ta kort på kattungar!
500 kr
Blocket.se
Katt  ·  Nacka

Bengal kattunge

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Nu har vi endast Fairy Queen's Mr Moonshadow kvar som söker sitt nya hem. Han är en svartmarble kille född 12-11-21. Han är registrerad i SVERAK och givetvis både vaccinerad, ID-märkt och besiktigad innan han flyttar. Vi söker även nytt hem till hans pappa "Prickis" som nu är kastrerad. Prickis är två år och priset för honom är 2000 kr. Besök gärna vår hemsida www.fairyqueens.se Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
8 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj