Quantcast
Till salu inom: ”

kattungar oskarshamn till salu säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nu har vår fina Doris fått fyra små ulliga kattungar, 3 stycken honor och 1 hane. Doris själv är en väldigt social och fin svart norsk skogskatt och pappan är en grå spräcklig bondkatt. Av Kattungarna blev det två stycken svarta och vita och två stycken grå spräckliga. Alla fyra har mycket ullig päls och vi förväntar oss att dom alla blir lika långhåriga som mamman. Kattungarna är klara för avhämtning tidigast den 15 augusti då dom är 12 veckor gamla. Om du är intresserad, mejla mig gärna! Hanna
Vi har nu två stycken söta kattungar hemma som söker nytt hem. Dom är leveransklara första veckan i september, då dom är 12 veckor gamla. Dom är ljust svarta, med lite vitt under hakan och lite på magen på den ena. En hane och en hona. Hanen verkar bli lite lurvig som vuxen. Säljes endast till seriösa, långvariga hem. Fler bilder kan mailas vid intresse, endast honan med på bild här. Mamman är en fin blandraskatt, men ser ut som en långhårig burmakatt. Priset endast symboliskt, hemmet är mycket viktigare.
Efter att ha varit tingade men aldrig fick flytta så är dessa underbara små varelser fortfarande kvar hemma. Det är en hona och en hane. Hanen kan bli långhårig som vuxen. Dom är svarta, hanen har med lite grå inslag och honan är vit under hakan. Dom är mysiga, rumsrena och 12 veckor gamla nu den 2 september. Bägge är avmaskade en gång var. Mamman är en bondkatt, men ser ut som en långhårig birmakatt. Priset är endast symboliskt, att dom får ett bra, långvarigt hem är det enda som betyder något. Klara för omgående leverans.
6 underbara kattungar söker nu nya bra hem. De är väldigt keliga och är vana vid barn. Tre stycken är nu 12 veckor, en trefärgad hona, en ljus hona och en svart hona. Två stycken är 15 veckor, en helgrå hane och en helsvart hane. En är 17 veckor gammal, en svart-vit hane. Hör av er, så berättar jag mera om dem! Obs! Den vita honan är nu tingad.
Vårat lilla vild-djur, Lillefis, behöver ett nytt hem där han kan få springa ute. I samband med flytt nu har han ej samma möjlighet att gå ut och det märks tydligt att han inte längre trivs. Han är ett riktigt litet busfrö och charmtroll. Pratar och leker minst lika mycket som han ligger och gosar. Han är född 29/8 -2011. Han är kastrerad och avmaskad. Finns i Fårbo, 1.5 mil norr om Oskarshamn.