Till salu inom

"kattungar piteå säljes"

Piteå
3 dagar

Kattungar perser/blandras

1 500 kr
Blocket.se
Piteå
7 dagar

Norsk skogskatt/ Ragdoll ka...

4 500 kr
Blocket.se
Piteå
9 dagar

Kattungar Ragdoll Maine Coon

4 500 kr
Blocket.se
Piteå
Idag

katter

Citiboard
Piteå
Igår

Två kattungar hanar

2 500 kr
Blocket.se
Piteå
Igår

4 St kattungar säljes

3 000 kr
Blocket.se
Piteå
3 dagar

Kattunge

1 000 kr
Blocket.se
Piteå
8 dagar

Kattungar

1 500 kr
Blocket.se
Piteå
14 dagar

Kattunge 12 v

1 200 kr
Blocket.se
Piteå
14 dagar

Kattunge 12 v

1 200 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Katt  ·  Piteå

Kattungar lev. klara sista januari

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Den 5/11 föddes en hona och en hane som nu söker en kärleksfull hem att flytta till där dom får tillgång till att vara ute. Dom är otroligt söta, gosiga, matglada & busiga små liv såsom det ska vara. Mamman är 50% Maine Coon, 50% Norsk skogskatt. Pappan är en vanlig långhårig bondkatt. Vid leverans är kattungarna avmaskade, vaccinerade samt id-märkta. Vid flytt får kattungarna med sig mat, leksaker & en filt som luktar mamma :) -Dessa kattungar är tyvärr ej lämpliga innekatter! Tveka inte att maila/ringa för mer info!
500 kr
Blocket.se
Katt  ·  Piteå

Norska Skogkatt ungar

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Vi har 2 Norska Skogkatt ungar som söker nya hem. De är 2 Honor Svart/Vit. Vi är strax 12 veckor, så vi kan flytta hem i från den 4 maj. Föräldrar är: Far:S*Spin Engines Quarterback NFO n02 Svart/vit. Mor:S*Kittekattus Vifslan NFO f24 Svartsköldpadda. Kattungarna kommer att inneha en stamtavla, vara avmaskade, Chippad, vaccinerad och kommer att ha ett besiktningsintyg som inte är äldre än 7 dagar. För mer information så kan ni ringa eller maila, då våran hemsida inte är så uppdaterad. /Eva & Conny S*Kittekattus
5 000 kr
Blocket.se
Katt  ·  Piteå

Kattungar

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 14 dagar
Dessa sötnosar är redo att flytta till nya hem v.38(då är dem 12v). Dem är vana att mysa med barn och jag tror dem kommer bli lika snälla och tillgivna som sin mor Penny :) Från vänster sett är det tre tjejer och sedan en kille ~ han har troligen redan ett hem på gång. Kom gärna förbi oss eller så kan jag skicka enskilda bilder ifall intresse finns. Ring, smsa eller maila!
100 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Piteå

Lurviga kattungar

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 7 dagar
Jag säljer fyra små liv som alla är blandras av bondkatt. Det är tre honor och en hane. Finns fler bilder att få via mail om ni ber om det! Katterna är födda 120627 och är leverensklara 121027 och hoppas de får känna sig välkomna till nya hem snart! Hör av er om ni vill tinga en katt eller om ni har frågor eller funderingar. (Kan ni ringa på telefon/smsa så gör helst det, annars maila) OBS: Vid tingning betalas halva summan (225 kr) och resten betalar du när du hämtar katten! /Elina
450 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Piteå

Fina kattungar

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Vi säljer nu våra 3 kattungar. Bill är en helgrå korthårig hona, hon är framåt och jätte social! Därför behöver hon ett kärleksfullt hem. Bull är en grå långhårig hane med vita stövlar och vit haka. Han är nyfiken och vill gärna vara med där det händer saker. Black Beauty är en svart långhårig hona, hon är vit under hakan. hon är en busig och mysig katt. alla katter är vana med hundar och är avmaskade vid leverans! dom är klara för leverans!
400 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj