Allt till salu inom "kattungar skaraborg"

Sortering:
Ragdoll
Haninge
Idag

Ragdoll Visa liknande

3 500 kr
Blocket.se
Kattunge
Idag

Kattunge Visa liknande

3 000 kr
Blocket.se
kattunge
Vårgårda
Idag

kattunge Visa liknande

2 500 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Skaraborg

Lucas har sprungit bort

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Min lille katt har sprungit iväg och har varit borta sedan lördagen den tredje september. Jag bor i ryd och antar att han inte har gått alltför långt då han fårtfarande är kattunge. Om du ser en katt som ser ut som på bilden så slå gärna en pling. Hittelön utlovas. OBS. Bilden är ca 12 veckor gammal så han är lite större i dagens läge. Telefon 0733165261 /Robert
0 kr
Blocket.se
Katt  ·  Skaraborg

Norskskogskatt/perser kattungar

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hejsan! Nu letar vi nya hem som vi kan få flytta till när vi är leverans klara vi är 1 Underbar liten tjej kvar små underbara norskskogskatt/perser kattungar. vi är två killar och en liten tjej som letar hem. vi är födda 7/7 och är leveransklara i slutet av september. 500kr i handpeng och resterande 1500 vid leverans. mamma och pappa finns att träffa i hemmet. ni når mig lättast på telefon 0763103708 Mvh Carina
2 000 kr
Blocket.se
Katt  ·  Skaraborg

4 st ungkatter söker nya hem

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
2 st fina hankatter drygt ett år gamla, kastrerade och vaccinerade mot kattpest och kattsnuva. Båda är rödvita, men den ena är korthårig. Pris:400kr/katt 2 st fina kattungar ca 13 veckor gamla, båda är troligtvis hanar. Båda är rödvita och en är korthårig. Pris:150kr/katt Alla katter är utekatter och vi ser helst att de kommer till ett lantställe. Priset kan självklart diskuteras, det viktigaste är att katterna kommer till ett bra hem. Ring, maila ej!
150 kr
Blocket.se
Katt  ·  Skaraborg

Flera katter söker hem

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Hej, vi skulle vilja bli av med våra katter snarast. Detta är fem katter men fick inte plats med bilderna, men första bilden är på mamman till fyra små, (de är leveransklara, alltså äldre än 12 veckor) 3 av kattungarna är svartvita så som de på 2 av bilderna, och en är grå/vit färgad. Super söta. Vill du veta mer, eller undrar något ? Ring hem till oss på 0514-24114 eller maila. En till annons kommer med andra katter! :) Vi är inte riktigt säkra på könen men det ordnar sig.
100 kr
Blocket.se
Djurtillbehör  ·  Skaraborg

Knappt använda kattmöbler

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Säljer nu mina kattmöbler (kattsäng, kattställning) pga att dom aldrig används. Jag köpte dom för två veckor sedan till mina kattungar. Kattsängen har dom inte rört! samma med kattställningen, den har dom bara klöst ett par gånger längst ner, vilket inte syns. Dom är i mycket fint skick! Jag säljer dom ihop för 1000kr men priset kan diskuteras. Vid intresse, Maila mig.
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj