Quantcast
Till salu inom: ”

kattungar skaraborg säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Kattungar

Halmstad
Kattungar

Vellinge
Kattungar

Halmstad
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Min lille katt har sprungit iväg och har varit borta sedan lördagen den tredje september. Jag bor i ryd och antar att han inte har gått alltför långt då han fårtfarande är kattunge. Om du ser en katt som ser ut som på bilden så slå gärna en pling. Hittelön utlovas. OBS. Bilden är ca 12 veckor gammal så han är lite större i dagens läge. Telefon 0733165261 /Robert
Hejsan! Nu letar vi nya hem som vi kan få flytta till när vi är leverans klara vi är 1 Underbar liten tjej kvar små underbara norskskogskatt/perser kattungar. vi är två killar och en liten tjej som letar hem. vi är födda 7/7 och är leveransklara i slutet av september. 500kr i handpeng och resterande 1500 vid leverans. mamma och pappa finns att träffa i hemmet. ni når mig lättast på telefon 0763103708 Mvh Carina
2 st fina hankatter drygt ett år gamla, kastrerade och vaccinerade mot kattpest och kattsnuva. Båda är rödvita, men den ena är korthårig. Pris:400kr/katt 2 st fina kattungar ca 13 veckor gamla, båda är troligtvis hanar. Båda är rödvita och en är korthårig. Pris:150kr/katt Alla katter är utekatter och vi ser helst att de kommer till ett lantställe. Priset kan självklart diskuteras, det viktigaste är att katterna kommer till ett bra hem. Ring, maila ej!
Hej, vi skulle vilja bli av med våra katter snarast. Detta är fem katter men fick inte plats med bilderna, men första bilden är på mamman till fyra små, (de är leveransklara, alltså äldre än 12 veckor) 3 av kattungarna är svartvita så som de på 2 av bilderna, och en är grå/vit färgad. Super söta. Vill du veta mer, eller undrar något ? Ring hem till oss på 0514-24114 eller maila. En till annons kommer med andra katter! :) Vi är inte riktigt säkra på könen men det ordnar sig.
Säljer nu mina kattmöbler (kattsäng, kattställning) pga att dom aldrig används. Jag köpte dom för två veckor sedan till mina kattungar. Kattsängen har dom inte rört! samma med kattställningen, den har dom bara klöst ett par gånger längst ner, vilket inte syns. Dom är i mycket fint skick! Jag säljer dom ihop för 1000kr men priset kan diskuteras. Vid intresse, Maila mig.