Allt till salu inom "kattungar täby"

Sortering:
Tranås
17 dagar

Fin kattunge leveransklar

500 kr
Blocket.se
Laholm
17 dagar

Semi långhårig kattunge

2 000 kr
Blocket.se
Täby
17 dagar

Overol pop

200 kr
Blocket.se
17 dagar

kattungar leveransklara

4 000 kr
Blocket.se
Täby
1 månader

Kattungar söker hem

1 000 kr
Blocket.se
Täby
1 månader

Kattungar söker hem!

1 000 kr
Blocket.se
Täby
1 månader

Brittisk Kattungar

9 500 kr
Blocket.se
Umeå
17 dagar

Vita kattungar

2 500 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Stolar och Bord  ·  Täby

Snyggaste fåtöljen m pall,världskänt

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 17 dagar
Detta är en Äkta la c,,,svårt med stavningen,,älskar den men måste tyvärr nu sälja den pga flytt till mindre,,den är original,,nypris23000kr nu kommer ett bud ut över det vanliga,,pga att jag råkade få kattungar,,blev det lite märken på den,,inget som stör..då det är ett skinn som är genom målat, har den ute ett tag och ser,,annars e det med glädje jag behåller den ni såg nypriset,,sätter 5500kr,,är löjligt,, ,men först till kvarn,,bäst med telesamtal,,,,,,,,,,,,,inga oseriösa tack,,,,,,lycka till
0 kr
Blocket.se
Katt  ·  Täby

Ragdoll hane

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 23 dagar
Nu har vi bara lilla Milito kvar. En väldigt gossig och livlig kattunge som går bra ihop med hundar och barn. Milito är registrerad med stamtavla i Sverak. Alla hans syskon är tingade och kommer att flytta inom kort. Milito är blåtabbymaskad-mitted. Vid hämtning är Milito 12 veckor gammal, vaccinerad, chipmärkt, besiktigad, avmaskad, 3 års doldafel försäkrad och så klart socialtränad. Välkomna att höra av er
7 000 kr
Blocket.se
Katt  ·  Täby

Maine Coon kattungar

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Ann-Toves Maine Coon uppfödning från Norge (Mo i Rana) har nu tabbyfärgade kattungar till salu med fina linjer, som nu söker nytt hem! Alla våre katter har genomgått tester för HCM,SMA,FIP och FIV samt är dom vaccinerade, avmaskade och Chipmärkta. Hälsointyg, köpkontrakt och stamtavla ingår. Pris från 7.000 SEK (sällskapskatt) Och 10.000 SEK (avel). Ta kontakt för mer information, bilder, hemsida etc. Endast seriösa svar!
7 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Täby

Otroligt söta Kattungar

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 13 dagar
Nu är det snart dags för våra små söta kattungar att lämna oss för nya hem. Dom är leveransklara v. 32 och är då 12 veckor gamla. Kattungarna är vana vid småbarn. Katt 1: Hane Katt 2: Hona Katt 3: Hane. Ring gärna om ni vill komma och titta eller veta mer om dem. Vi ser gärna att dom kommer till någon som bor i hus då de redan nu gillar att vara ute på dagarna. Dom är även rumsrena.
200 kr
Blocket.se
Katt  ·  Täby

Sociala, vaccinerade och chippade kattungar

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Två röda hanar och två svart/vit/oranga honor. Nu är de bara fyra veckor gamla (leveransklara i slutet av maj då de är 12 veckor). Passa på att träffa dem och se dem växa upp från början! Vid försäljning kommer de att vara dubbel-vaccinerade, chippade och avmaskade. Vi säljer de helst två & två. 1000:- kr för en, 1800:- för två. Mvh Petra Olsson Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
1 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj