Quantcast
Till salu inom: ”

egyptisk mau kattungar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Kattungar

Bollnäs
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hejsan Sverige :) Nu är det dags för våra 3 söda kattungar att hitta nya livslånga och kärleksfulla hem. De är uppvuxna i mysigt hemmiljö är rumsrena och vana med barn. Både mamman och pappan till kullen finns här att se. För fler bilder, och mer information besök www.amenhotep.dk Rasen är myket klok, social och lekfull och bör därför ej vara ensam katt i hemmet. * DARAK stamtavla * Vaccinerade två gånger * Veterinärbesiktade * Neutraliserede * Chipmärkta Kattungarna är leveransklara 12-12-2012 Vi köre gärnast til Skäne :)
Fina Egyptisk Mau Kattungar Hejsan Sverige :) Nu är det dags för våra 3 söda kattungar att hitta nya livslånga och kärleksfulla hem. De är uppvuxna i mysigt hemmiljö är rumsrena och vana med barn. Både mamman och pappan till kullen finns här att se. För fler bilder, och mer information besök www.amenhotep.dk Rasen är myket klok, social och lekfull och bör därför ej vara ensam katt i hemmet. * DARAK stamtavla * Vaccinerade två gånger * Veterinärbesiktade * Neutraliserede * Chipmärkta Kattungarna är leveransklara 12-12-2012 Vi köre gärnast til Skäne :)
Hej vi är tre söta kattungar som är leverans klara 20 augusti. vi är blandras med main coune, egyptisk mau, norskskogskatt och perser. vi älskar att busa o mysa, vi vill gärna hitta ett hem som älskar katter som vill ha en av oss hela livet ut. vill ni ha mera bilder på en av oss är det bara att höra av sig. hoppas någon hör av sig så vi får träffa en underbar människa. ni får gärna hälsa på oss ;)
Nu är det snart dags för våran söta lilla katt tjej att få ett nytt hem. Hon är 10 veckor nu så om 2 veckor kan hon bli hämtad. Mamman sägs vara halv Egyptisk Mau och är "prickig". Denna är tabby. Om man låter henne få kattungar själv så kommer de bli väldigt vackra. Jag tänker mig ett hem på landet och hon får EJ BLI INNEKATT! Avmaskad men ej vaccinerad. Skicka sms jag svarar ej på mejlen. Med vänlig hälsning Pernilla
Vacker Gerald, snarare skulle jag säga stilig med sina vackra svarta virvlar. Gerald är också en älskare och en Purr maskiner! Faktum är att alla hans syskon är. Gerald & hans syskon älskar att plockas upp och hållas, de älskar att vara på knät, super, super kattungar! Gerald tycker framför allt att sitta på baksidan av soffan bredvid mitt huvud och spinner i mitt öra!Förutom att tycka människor som de också få tillsammans bra med andra katter och kattungar. De älskar sina syskon och ständigt spela eller gosa med dem eller mig. För dem alla är deras vän. Denna familj, mamma & 5 kom från en hög döda LA skydd. De räddades så att de kan ge glädje till alla som möter dem. Gerald är en fröjd att ha runt huset, springa och leka som typiska kattungar gör, hitta roliga i allt, varje påse är varje ruta ett äventyr. Han kommer också att vara underbara fullvuxna katter med trygga personligheter!Gerald älskar andra kattungar runt så att han vill en kompis eller kanske en liten hund men vara beredd att bli älskad för alltid genom den här pojken. Gerald är kastrerad, har alla hans kattunge vacciner, avmaskade, testade negativt för FeLV och även mikrochip för ID. Om du vill träffa honom skicka ett e-post.