Quantcast
Till salu inom: ”

kattungar till salu på öland säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

kattunge

Uppsala
Kattungarna

Vellinge
Kattungar

Halmstad
Kattunge

Östra Göinge
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

hejsan jag har en gammelgubbe som är 13år gammal han är rasen norsk skogskatt har haft han sen han va mycket liten. skulle gärna villja hitta nån mer katt då jag älskar katter :) så den får fostras lite av min goooa kisse :) innan han går bort. jag älskar rasen norsk skogskatt och bengal rasen men skulle kunna tänka mej en annan större ras min kisse är en STOR kisse :) och väldigt välmåender. vi bor landet i hus på öland med stora ytor att utforska för en katt :) å jag som matte älskar å gossa å skämma bort mina djur... så har ni nån gooo kattunge som ni tro skulle passa mej så maila gärna. INGA FANTASIPRISER!! men kan tänka mej betala lite för rätt katt.
Nu har Buster och Penny fyllt 12 veckor och vill flytta hemifrån. De är uppvuxna ute landet Öland men vi ska spendera tid i Stockholmstrakten och kan leverera dem. De är fullt vaccinerade och chippade. Buster är en röd hane som älskar att busa men helst ligger i knät kvällen och spinner. Penny är en gråtigrerad hona som helst sitter i famnen och gosar mest hela dagen. De trivs väldigt bra tillsammans men kan säljas en och en. De har fått vara ute under uppsyn och är vana vid barn. Deras mamma är långhårig och sköldpaddsmönstrad och otroligt folkkär.
3 vita långhåriga kattungar, hankatter. Pappa ren Skogskatt med stamtavla och utställningsmeriter (Tigerligans Xerxes), mamma 3/4 skogskatt. Säljes till djurvänner landet där de har möjlighet att va ute som de vill för det är de vana vid. De är rumsrena och avmaskade. Leveransklara 2 augusti då de är 12 VECKOR (inte månader som jag skrev tidigare) enligt SVERAKs regler. Samtliga är som vi kan förstå hörande. Nås bifogad mail. De finns att hämta strax norr om brofästet Öland.
Hankattunge hittad i en ödslig hage i Skogsby, Öland. Mår bra, är tillgiven och social. Behöver omedelbart ett hem.