Quantcast
Till salu inom: ”

kattungar till salu på öland säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

hejsan jag har en gammelgubbe som är 13år gammal han är rasen norsk skogskatt har haft han sen han va mycket liten. skulle gärna villja hitta nån mer katt då jag älskar katter :) så den får fostras lite av min goooa kisse :) innan han går bort. jag älskar rasen norsk skogskatt och bengal rasen men skulle kunna tänka mej en annan större ras min kisse är en STOR kisse :) och väldigt välmåender. vi bor landet i hus på öland med stora ytor att utforska för en katt :) å jag som matte älskar å gossa å skämma bort mina djur... så har ni nån gooo kattunge som ni tro skulle passa mej så maila gärna. INGA FANTASIPRISER!! men kan tänka mej betala lite för rätt katt.
Nu har Buster och Penny fyllt 12 veckor och vill flytta hemifrån. De är uppvuxna ute landet Öland men vi ska spendera tid i Stockholmstrakten och kan leverera dem. De är fullt vaccinerade och chippade. Buster är en röd hane som älskar att busa men helst ligger i knät kvällen och spinner. Penny är en gråtigrerad hona som helst sitter i famnen och gosar mest hela dagen. De trivs väldigt bra tillsammans men kan säljas en och en. De har fått vara ute under uppsyn och är vana vid barn. Deras mamma är långhårig och sköldpaddsmönstrad och otroligt folkkär.
3 vita långhåriga kattungar, hankatter. Pappa ren Skogskatt med stamtavla och utställningsmeriter (Tigerligans Xerxes), mamma 3/4 skogskatt. Säljes till djurvänner landet där de har möjlighet att va ute som de vill för det är de vana vid. De är rumsrena och avmaskade. Leveransklara 2 augusti då de är 12 VECKOR (inte månader som jag skrev tidigare) enligt SVERAKs regler. Samtliga är som vi kan förstå hörande. Nås bifogad mail. De finns att hämta strax norr om brofästet Öland.
Hankattunge hittad i en ödslig hage i Skogsby, Öland. Mår bra, är tillgiven och social. Behöver omedelbart ett hem.
Jag måste tyvärr sälja mina två älsklingar. Den enkla anledning är att jag själv känner att jag är hemma hos dem för lite och jag tycker att de är värda en husse/matte som är hos dem lite mer. Katterna kommer från början från katthemmet i Nässjö och är plastsyskon. Sessan (den gråa katten) tillhör kullen tre katter medan Smulan (den bruna katten) kom själv som kattunge, utan mamma, från Öland och blev då inplacerad i Sessans kull vilket mamman accepterade. Av denna anledning så har ju dessa två katter levt ihop hela sitt liv och det känns absolut inte aktuellt att dela dem. Båda katterna är vaccinerade, kastrerade och avmaska enligt konstens alla regler. Det är två snälla tjejer som inte gör någon illa. De är vana vid barn och vid hundar. De är innekatter men skulle nog inte ha något direkt emot att testa en liten sväng av utelivet. Katterna är drygt 1 år, de fyllde 1 år i maj. Med tanke att de är från katthemmet och att de är mina två ögonstenar säljer jag enbart till en god djurvän och förbehåller mig rätten att välja vem som känns bra att sälja dem till. Vid köp för 200 kr ingår även matskålar, diverse leksaker och kattlåda. Att kunna ha kontakt med köparen och kunna träffa dem två-tre gånger efter köpet skulle vara önskvärt. Är du intresserad så ta kontakt med mig via telefon eller mejl. Lite biografi om katterna, berättat i jag-form: Jag, den gråa katten, heter Sessan. Jag är en ganska bestämd liten tjej som tycker om att göra saker mitt eget sätt. Jag älskar att busa, är riktigt nyfiken nya saker och gillar att kela när jag själv vill. Jag är inte riktigt den där katten du själv tar upp i famnen och beordrar kel men när jag själv kommer vill jag kela massor. Jag, den bruna katten, heter Smulan och är ganska olik syrran. Jag älskar att busa, men är lite rädd för nya saker ibland. Dock är jag katten som gör precis som du vill. Ta upp mig i famnen och jag kelar beställning. EN BILD TILL FINNS HÄR: http://www.blocket.se/jonkoping/Katter_behover_nytt_hem_41188141.htm?ma=1