Quantcast
Till salu inom: ”

bengal kattunge säljes

F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nu har vi underbara kattungar till salu.... bengalen är en fantastisk ras som bara blir bättre ju mer man lär känna dem. De är aktiva och lättlärda och ska alltid vara med där det händer något. Kom och gör ett besök och träffa dem live... Våra bäbisar säljs chipmärkta, veterinärbesiktade och med stamtavla från Sverak. De är förstås minst 12 veckor när de är klara för att flytta hemifrån. För mer info gå in på vår hemsida www.leopaws.se eller ring 0481-53045, 070-6020504
Dino , född den 28:e januari, är en mycket social ,kelig och elegant kille som söker ett långvarigt hem. Han gillar vara ute med koppel och att sova i sängen. Dino säljs med stamtavla, kastrerad, vaccinerad med veterinärintyg och dolda felförsäkring. Vid intresse maila gärna och berätta lite om det hemmet du kan erbjuda Dino. Pris: 5 500:- Förutom Dino finns även en kull kattungar, en hane och två honor till salu. Mera info och fler bilder hittar du på min hemsida: www.fribacken.com
Capo är en livlig och social kattunge på 3,5 månad (hona). 50% Bengal och mamman är även mini katt. Väl hanterad, rums ren och använder kattlåda. Har haft henne i 2 veckor men tyvärr så visade det sig att jag är allergisk och kan inte ha henne kvar. Medföljer ny kattlåda + spade, ny matskål, kattsand och kattmat. Maila helst för fler bilder och om ni har några frågor. Ring annars efter kl.16.
Eragon, en underbar bengalkille, föddes 29 november. Han är leveransklar i slutet av februari (vid 13 v). Jag kommer själv att behålla hans syster. De är båda mycket trevliga, nyfikna och sociala. Han har en fantastisk päls, blank och tätliggande med varma färger. Lite svårt att fånga på bild, han har fortfarande kvar lite av sin babypäls. Vid leverans är han: fullvaccinerad, avmaskad, chippad, registrerad i sverak. Gå gärna in på min sida: www.misschuis.com där kan ni bland annat se bilder på föräldrarna, de är båda meriterade utställningskatter med supertemperament!
Vi har 2 finfina svartmarble kattungar till salu (endast sällskap, ej avel), honor. Kattungarna är födda den 7/11-11. Då kattungarna är över 12 veckor är de leveransklara inom 1 vecka. Denna kull med kattungar består av glada och nyfikna små busfrön som älskar att vara med och se vad som händer, men detta varvas helst gärna med gos och kelstunder också. När kattunge flyttar från oss är den: minst 12 veckor gammal registrerad i SVERAK (stamtavla medföljer) vaccinerad avmaskad ID-märkt vet.besikt. dolda felförsäkrad i 3 år van att bli hanterad van vid hund.