Quantcast
Till salu inom: ”

kattunge till salu stenungsund säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Kattungar

Vellinge
Kattungar

Halmstad
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Våra 3 fina Svenska Bondkatts honor lurade oss och fick ungar samtidigt. Nu har 10 kattungar i olika färger. 4 hanar och 5 honor som söker nya kattvänliga hem. Uppfödda i hemma miljö och vana vid barn & hund. Rumsrena. Färgerna som finns är 2 GråVita, 1 GråGul, 2 Vit - tigrerade, 1 Mörk - tigrerad, 1 SvartGul & en SvartVit. Några av dom är flyttklara 20 maj då de är 12 veckor och 3 av dom kan flytta om 5 veckor. Ring och kom och se ut din favorit:)
Hej! Jag har en jättefin lite honkatt som heter Kiwi som pga allergi måste få ett nytt hem tyvärr... Jag är väldigt mån om att hon får komma till ett hem där hon kan få komma ut då hon är van att få vara ute. Hon fyller 1 år den 21:e Juli. Bilden är tyvärr lite gammal, har ingen ny på henne... så här är hon fortfarande "kattunge". Är inte stor till växten, väldigt slank liten katt.. då mamman var väldigt liten.
Har 3 st jättefina kattungar i blandning norsk skogskatt/huskatt. Vid leverans från v.33 är de avmaskade och vaccinerade. De äter mat och är rumsrena. Den svartvita är en hane som har massor med bus i sig. Den trefärgade är en gosig liten tjej. Den leopard-tecknade är en tjej som är nyfiken och framåt. Kattungarna ska kunna gå ut och bli hanterade på bra sätt. Välkomna att komma och hälsa på om ni har möjlighet, så både ni/du och jag känner oss tillfreds. Angela
Nu väntar "Skills" på att få komma hem till Dig!? TACK Alla ni som hämtat de sex andra kattungarna! Vi vet att de kommer att få ett bra liv hos Er! Våra två honkatter fick tillsammans SJU kattungar som nu är leveransklara! De är alla rumsrena och friska. De är vana vid barn, disk- och tvättmaskiner och kan gå in och ut via kattluckan. Bilder på Skills (och hennes sju syskon) finns på; https://picasaweb.google.com/martin.erlandson/KATTER Obs. Bilderna är tänkta att visa pälsens utseende. Namn (ni får välja eget namn ;-) och kön framgår av bilden.
Vi har nu endast 1 kattunge kvar för omedelbar leverans. Hon är 12,5 veckor gammal. Hon älskar att busa såväl inomhus som utomhus och vill därför komma till ett område där hon har möjlighet att även vara ute. Avmaskad 2ggr vid leverans. Äter såväl torrfoder som burkmat. Går såklart även på lådan. Mamman är Birma/Norsk Skogskatt och pappan är Bondkatt. Pris: 200 kr Ring snarast! OBS! Vi garanterar henne ej över telefonen.