Quantcast
Till salu inom: ”

åttabro varberg kolonistugor säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer nu vår kolonistuga på Åttabro i Varberg. Stugan ligger på en hörntomt nära ån, som är lite större än de övriga lotterna. På tomten finns päronträd, äppleträd, vinbär och många fina perenner. Bilderna är från våren 2010. Stugan har målats röd efter att bilderna är tagna. Gräsklippare, bensindriven-grästrimmer, bensindriven-vattenpump, gasolkyl, fotogenvärmare samt diverse trädgårdredskap mm ingår. Endast 3 km. till centrum,samt hav och bad. Du behöver inte bor i Varberg för att köpa stuga på Åttabro. Säljes till högstbjudande dock lägst 50.000 kr.
Passa på att odla era egna grönsaker till sommaren. Lotten ligger på ca 5-600m2 och består mestadels av gräs. 2 plommonträd finns. Det ingår en 10m2 friggebod och en stor altan och en liten redskapsbod. Vi har haft lite odling i ett antal pallkragar. Utemöbler med tjocka dynor, gräsklippare och div redskap ingår med. Arrendet är betalt för 2012. Passa på nu så kan du skapa ditt egna smultronställe nästan från grunden.
Vi har en stuga på en mysig kolonilott med fruktträd och vackra växter i Varberg. Då vi tänker oss att byta till något närmare Göteborg är vår kolonistuga till salu. Mycket fin gemenskap i föreningen och bra odlingsjord. Årsarrendet 2200kr är betalt för 2014. Stugan är på 8kvm plus inbyggd altan på 10kvm. Förrådsbyggnad och egen porta-porti-toalett finns på den vackra tomten som är på ca 300kvm. Tomten ligger mycket fint med utsikt över fälten relativt ostört i utkanten av området och bilen kan parkeras invid stugan. Fruktträden är tre stora plommonträd och mindre äppelträd och körsbär. Även svart vinbär, rosor och ett trädgårdsland finns invid stugan. Kompost, gräsklippare och diverse trädgårdsverktyg ingår i priset. Välkomna att ringa eller e-posta för visning. Köparen behöver inte bo i Varberg.
trevlig nybyggd kolonistuga i åttabro koloniområde i varberg. Man måste inte vara bosatt i varberg för att få köpa stugan. Uppvuxen tomt som gränsar till å. Arrende ca 2000kr/år. Ej el och vatten. Pris: 75.000 eller högstbjudande. ring: 0735767690 Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Stugan är byggd -05, inredd med bord + fyra stolar, garderob, furuskåp med liten bänkskiva och vitrindel, samt en resesäng. Redskapsbod finns med allt som behövs för att sköta om trädgården. Hammock, nya trädgårdsmöbler, ny grill, Porta potti och gasolkök med värmare följer med i köpet. Ring om ni är intresserade! 0730-51 87 61