Till salu inom

"klippan överdrag säljes"

Borås
Idag

Huskvarna Rider 850

2 000 kr
Blocket.se
Södertälje
Idag

Soffgrupp Oxford Classic fr...

200 kr
Blocket.se
Tyresö
Idag

Bbhugme Gravid- & amningsku...

750 kr
Blocket.se
3 dagar

Klippan soffa , Grå. 2st

400 kr
Blocket.se
5 dagar

Vit IKEA Klippan 2-sittssoffa

250 kr
Blocket.se
Göteborg
7 dagar

IKEA Soffa Klippan

490 kr
Blocket.se
Hammarö
7 dagar

Diverse möbler/ inredning s...

Blocket.se
Laholm
8 dagar

Klippan soffa

500 kr
Blocket.se
Solna
Idag

NaturVit soffa säljes

200 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Vit IKEA Klippan 2-sits + extra överdrag

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i Igår
Den klassiska Klippan, soffan som finns i vardagsrum, studentrum och fritidsgårdar världen över finns nu på blocket! Om du köper nu slänger vi även in ett extra svart överdrag utifall vit inte är din favorit färg. Överdraget täcker även över en liten vinfläck (se bild två), om man nu inte vill visa hur festlig och världsvan man är som har vin på soffan. Vid snabb affär sänks priset automatiskt även till 375 riksdaler, så slå till nu och var en soffa rikare! Klippan finns på Lavendelvägen 5, precis på västra sidan av spåret, nära norra ringen.
450 kr
Blocket.se
Soffor och fåtöljer  ·  Göteborg

Fin Klippan-soffa billigt

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
IKEA Klippan soffa, 2-sits, ben i rostfritt stål och med svart tvättbart överdrag som fästs med kardborreband undertill. (IKEA säljer även klädslar i andra färger.) Soffan är fräsch och i fint skick utan fläckar, och har måtten B180xD88xH66 cm. Nypris 2495 kr. Säljes eftersom jag köpt en större soffa. Just nu har jag två soffor i mitt lilla vardagsrum, därför får du soffan billigare vid snabb affär! Ring helst, mailen kollar jag inte så ofta.
400 kr
Blocket.se

Klippan soffa nyskick ikea

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
säljer en "Klippan" 2-sitssoffa med ett rejält snyggt svart överdrag. soffan är i jätte bra skick, nästan aldrig använd. måtten är 180x88 cm. jag har tänkt mig 800 kr för soffan. (soffan är inte missfärgad eller har andra defekter. Den är helt svart, om det ser annorlunda ut på bilden så beror det på en dålig kamera. kom gärna och kolla på soffan, bor 10 minuter från uppsala city.)
800 kr
Blocket.se
Barnartiklar  ·  Klippan

Babygunga/Innegunga

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 17 dagar
ACTA GRACO BABYGUNGA Säljer dotterns älskade gunga, världen är spännande nu och vill upptäckas ifrån golvet istället. Gungan är lätt att ställa undan då den är ihopfällbar, därmed även enkel att ta med när man åker bort. Gungan drivs av 4 LR14 batterier, kan gunga många timmar på en uppsättning batterier. Dottern har alltid sovit gott och länge i den. Ryggen är ställbar i två lägen samt har två hastigheter. Passar nyfödd till 11 kg. Gungan har även en bygel med två leksaker, vid behov är överdraget tvättbart. Gungan är i gott skick. 4 extra batterier ingår.
300 kr
Blocket.se
Soffor och fåtöljer  ·  Kronobergs län

Klippan 4 sits

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
säljer nu min Klippan soffa från IKEA, det är en 4 sits. Den är ju som ni ser vit, överdraget är avtagbart, man kan alltså byta färg eller tvätta det. det är lite trasigt på båda sidorna som syns väldigt lite, men ni ser det på den vänstra sidan där, ungefär likadant på andra sidan fast längre bak mot ryggen. vid frågor eller intresse kan ni maila eller ringa, jobbar dock väldigt oregelbundet så bara lämna ett medd. eller skicka ett sms om jag inte svarar.
1 500 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj