Till salu inom

"kolonilott stuga säljes"

Örebro
Idag

Kolonilott vid Alnängarna

300 000 kr
Blocket.se
Idag

Koloni

250 000 kr
Blocket.se
Luleå
4 dagar

Kolonilott Hertsön

275 000 kr
Blocket.se
4 dagar

Gabriel Ash växthus / odlin...

6 800 kr
Blocket.se
Varberg
6 dagar

Kolonilott/kolonistuga

125 000 kr
Blocket.se
Simrishamn
6 dagar

Kolonilott

Blocket.se
7 dagar

Lundavägens koloniområde

345 000 kr
Blocket.se
Norrköping
7 dagar

Kolonilott med nybyggd stuga

150 000 kr
Blocket.se
Varberg
10 dagar

Kolonistuga/kolonilott

275 000 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Visar sida 1 av 2

Tidigare annonser till salu

Kolonilott med en liten fin stuga

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 10 dagar
Nu vi vill sälja vår kolonilott pga brist på tid! Det är en underbar lott med ett bra läge i Svalöv. 400 kvm, kommunalt vatten, röd stuga på ca 10 kvm, har äppelträd & vinbärsbuske. Nära till en sjö med bad & fiske och en lekplats för barn. Netto finns i närheten även bankomat. Den har hög häck så den är väldigt privat. 600kr årsavgift Alla möbler och trädgårdsverktyg ingår! Vid snabb affär kan priset sänkas ytterligare!!! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
10 500 kr
Blocket.se

Kolonilott med stuga Arboga

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Arrendetomt nr 29, cirka 380 m2. Stuga med inglasad altan i utbyggnad. Växthus. Bensindriven gräsklippare, trädgårdsredskap, gasolvärmare, gasolkylskåp, spisplattor och lite möbler ingår. Eftersatt skötsel men bra grund och stor potential. Medlemsavgiften 1000 kr/år. Inträdesavgift 1000 kr. Arrende cirka 230 kr/år. Fler bilder på "Stugor till salu" och info om föreningen: http://arbogakoloni.se/ Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
55 000 kr
Blocket.se

Sommarstuga/kolonilott vid Ramberget

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
En kolonilott med stuga och förråd, allt som allt ca 40 kvm. Har ett större rum, toalett, ett mindre rum och rum i entrén uppdelad i två delar. Nytt golv i två rum och nymålat i vitt i två av rummen. Trädgård med äppleträd, buskar och blommor. Har odlat diverse kryddor och grönsaker i pallkragar på gräsmattan. Ligger i Göteborg i närheten av Ramberget och Lundbybadet med utebad på sommaren och Flunsåsparken. Har vatten under april-oktober. Har avlopp. Parkering finns att tillgå för 300 kr om året. Månadsavgift 650 kr/arrendeavgift. Mejla, smsa eller ring.
290 000 kr
Blocket.se

Kolonilott

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 20 dagar
Säljer min kolonilottstuga. Stugan: Det finns Sovalkov, Kök m vatten och avlopp, el är också draget. Nya element, kyl/frys. Spis m ugn, micro. Dörr till "toan" Separetten. Ett litet TV-rum med bäddsoffa för två pers. Tv-antennen tar in alla vanliga kanaler, 1:an, 2:an, 4:an och några till. Två förråd ett vidbyggt och ett fristående. Området är lungt och trevligt. Cykel el promenad anstånd till Sörberge el Bergeforsparken. Laxodlingen, flyget el deltat... Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
0 kr
Blocket.se

Kolonilott

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Lott 38 på koloniområdet i Klippan Stugan är inte i toppskick men fullt duglig. Skulle behöva målas om. Alla verktyg och tillbehör ingår. Påbörjat förra året med att rensa upp och ta bort en del träd och buskar för att göra plats åt nya planteringar men är nu på väg att flytta och måste därför sälja lotten halvfärdig. Grovjobbet är med andra ord klart klart för den som vill skapa något nytt från grunden. Välkomna ner på koloniområdet för en titt! Pris 20 000 eller högstbjudande
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj