Quantcast
Till salu inom: ”

kolonistuga hjortens odling säljes

Blandat

Norrköping

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Kolonistuga på Jägershill 4 till salu. Jägershill ligger i anslutning till COOP-forum vid Jägersro travbana. Förutom COOP så finns här Jula, apotek, systembolag och andra affärer. Precis utanför ingången till området stannar buss 1. Tomten är på 460 kv.m. och boytan 50 kv.m.. Stugan totalrenoverades 2007. Stugan målades om, taket tjärades, nya hängrännor och stuprör sattes upp. Invändigt nya golv, gipsväggar, tapeter, målade tak samt bröstpanel i matrummet. Ny diskbänk i trä samt diskho. Ny spis, kyl och frys installerades 2008. Nytt elskåp med jordfelsbrytare installerades 2007. Under 2011 har stugan målas om utvändigt samt att det har byggt ett nytt uthus på ca 12kv.m. I uthuset finns dusch samt en nyinköpt och installerad mulltoa, svanenmärk, pris 16 000:-. På tomten finns det rabarber, äppelträd, blommande buskar, syrénträd, pioner. Utrymme finns för egen odling.
Stugan är på cirka 30 m2 och ligger i en liten oas bestående av 50-talet kolonistugor ett stenkast ifrån Lundbybadet, Rambergsvallen, och Wieselgrensplatsen, med mycket goda kommunikationer. I trädgården finns vinbärsbuskar, äpple- och körsbärsträd, samt en stor yta till odling om man så önskar. Kommunalt vatten samt avlopp framdraget till husknut för egen installation. Kök med spis, kyl och frys samt mikrovågsugn ingår. Stugan har i övrigt ett sovrum, vardagsrum och ett litet badrum med handfat och möjlighet till att installera toalett. Förråd på baksidan av huset, trädgårdsredskap ingår. Arrende 7200/år
Kolonistuga på Sommarbyn Tornet. Fin kolonistuga på 40 kvm. Tomten är på ca 480 kvm. Stugan har två rum och ett litet kök samt ett separat toalettutrymme (ej avlopp). Två stora trädäck, ett i österläge och ett i söderläge. Litet uthus på tomten. På tomten finns äppelträd, jordgubbar och plats för egen odling i lättskötta odlingslådor. Köparen måste vara skriven i Helsingborg. Pris 165.000 kr eller högstbjudande. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Fullt möblerad och välskött kolonistuga om ca 40 kvm. Stugan består av vardagsrum, sovrum, badrum med dusch och spolwc samt ett uterum (10 kvm). 350 kvm grönskande trädgård. Planlösning KÖK: Köket har bra arbetsytor och vask med varm/kall vatten, spis och mikro. Inredningen har vita köksluckor och det finns gott om förvaringsmöjligheter. Köket är fullt utrustad med tallrikar, glas, bestick, grytor m m. VARDAGSRUM: Rymligt rum med ljusbeiga väggar och ljust golv. Det finns soffgrupp, matgrupp,sideboard och bokhylla. SOVRUM: Två sängar, garderob och byrå. BADRUM:. Utrustat med spoltoalett, vask, dusch, varmvattenberedare samt tvättmaskin. UTERUM: Möblerbart med soffa och/eller matgrupp. Tomtbeskrivning Insynsskyddad trädgårdstomt med gräsmatta, fruktträd, uteplats med utemöbler samt en avskild odlingsdel med pallkragar för odling. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Nu säljer vi vår fina kolonistuga pga. husköp. Det är en fantastisk stuga med helkaklat badrum med spoltoalett och stort inglasat uterum. Den stora soliga trädgården har plats för både lek och odling. Nära till stan, affärer och kommunikation. Syréngången 31, Jägershill 4, Malmö Pris: 275 000 kr eller högstbjudande Avgift: 5400 kr/år inkl vatten och sophantering Rum: 3, varav 1 sovrum Boarea: 40 kvm Biarea: 25 kvm Tomtarea: 485 kvm Öppen visning: 28/4, kl 13-14 Mer information och fler bilder finns på: www.pm.se/4236