Quantcast
Till salu inom: ”

kolonistuga klippbergen eskilstuna säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nu säljer jag min kolonistuga nr 46 vid Klippbergens koloniområde. Det här är något för den som tycker om att odla njuta av lugnet. Stugan är på 22 kvm och består av allrum med köksdel, altan med tak samt förråd. I priset ingår inventarier såsom köksmöbler, ny kyl o frys, micro, tv. Trädgårdsmöbler samt trädgårdsredskap. Kommunalt sommarvatten samt el är indraget. 50 m till servicehus med wc och dusch. Tomt och odlingsbara täppa Utgångspris 110 000 kr, kan diskuteras vid snabb affär.
Kolonistuga 20 kvm med pentry och liten hall. Nedsänkt bänkspis med två plattor och ugn. Kyl/frys. Täljstensspis som är nybesiktigad. Redskapsbod 3 kvm. Växthus av glas 5 kvm. Tomt 400 kvm. På tomten finns möjlighet till utbyggnad med 10-15 kvm. Badbrygga i ån. Kommunalt vatten vid husknuten. El indraget i stugan. Där finns även el.element. Vatten från Eskilstunaån för bevattning finns på tomten. Servicehus med toaletter och dusch. Föreningen har en lokal för möten. Den går även att hyra privat. Släpkärra finns att låna. På tomten växer ett äppelträd med två sorter, röda och svarta vinbär, hallon, björnbär, jordgubbar och smultron. Lavendelhäck. Arrende- och föreningsavgift 3000 kr/år.
Kolonistuga Klippbergen, Torshälla. 10 mil söder om Stockholm. Växthus,fruktträd, bärbuskar och rabatter. Möbler ingår. Närhet till bad i Torshällaån. Årsavgift 4800kr/år. Tomt 400m2. Ring för visning.
Kolonistuga. n:85. Klippbergen. Eskilstuna. Stugan är s:a28kvm. Vedeldat bastu. Förror s:a 8 kvm. Diskbänk. utomhus kallt och varmt vatten. Kök med bänkspis,micro,kyl och frys. Två sängar&bäddsoffa. Tomten är 800kvm. Äppelträ,krysbär och vinbärbuskar och havtornrtä,hallonbuskar. Kommunalt sommarvatten&åvatten. Badbrygga 100m. Servicehus med toaletter,dush, festlokal. Alla trädgårdsredskap ingår. Allt är renoverat eller ombygt,nybygt sista 6 åren för 170 000kr. Kvitto finns.
Dags att sälja kolonistugan! Det är en odlings med mysig stuga, härlig insynsskyddad arrendetomt. Växthus och redskapbod. Fint läge på populärt klippbergen område nära till Eskilstuna ån med bad - och båt möjlighet. Stugan består av storstuga med kök samt sovrum, veranda,bastu öppenspis i storstuga. kommunalt vatten under sommar säsong. Finns även Å-vatten för att vattna blommor osv. På tomten finns det Röda, svarta vinbärsbuskar, Krusbärsbuskar, Äppelträd, Jordgubbar, och ca 10 m2 land för att sätta potatis eller vad du kännder för. Andra saker som hör till området är: En Festlokal (kostar ca 600kr att hyra) Släp (Gratis att låna) Toalett, Dusch. Om du är intresserad av en visning så är det bara att höra av dig till mig så ordnar jag det. Var inte blyga för att åka ut och kolla på tomten även om vi inte är där. Har du några funderingar om något eller vill ha fler bilder tveka inte på att ringa, smsa, eller maila. Stuga 128 gata 11