Quantcast
Till salu inom: ”

kolonistuga nynäshamn säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Utebord

Nynäshamn
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Sekelskiftsvilla i centrala Nynäshamn med trägolv, kakelugnar och spröjasade fönster. Altan i söderläge, uppvuxen villatomt med frukttäd och planlösning med gott om plats för umgänge. 10 bäddar, tvättstuga och fullutrustat kök. Gångavstånd till all service och pendeltåg mot Stockholm. 35 min med bil till Globen. Huset hyrs ut för längre perioder till arbetskraft eller kortare perioder för semestervistelse. ytterligare information och foton finns på www.fredsgatan.n.nu Pris beroende på hyresperiod, ring eller mejla för ytterligare information.
lägenheten ligger precis intill Gröndalsviken i Nynäshamn. 500m promenad till havsbad, natur och skärgård. Och till livsmedelsaffär, restauranger och kommunikationer som också är utanför dörren. Nynäs "hamn" ligger 15-20 min promenad eller 2 min med pendeltåg. i köket har vi precis fått köksluckorna bytta och det är vitt och slätt med stålhandtag som även dom är släta. Svartmarmorerade arbetsbänkar och en ny spis. stor balkong med morgon och eftermiddagssol. vänliga grannar och ett lugnt kvarter men det finns ju självklart en pub i närheten om det så önskas =) fråga gärna om du vill veta med!! Mvh Nicklas Thid
Tacksam få erbjudande om fritids- eller kolonistuga med cykelavstånd till pendellinje Södertälje - Märsta / KUngsängen Nynäshamn. Prisidé max 500 000 kronor. Kan vara en enkel stuga utan el och innetoa bara jag kan odla lite till husbehov.
Jag säljer nu denna kolonistuga, då vi köpt en större i samma område. Kolonistuga, Kalvö koloniby, strax utanför Nynäshamn med närhet till hav, stränder och skog. Stuga 10 kvm med inglasad veranda på 6 kvm, använd som köks-del. El finns indraget. På tomten finns även ett ute-kök med diskbänk, el och vatten samt ett förråd och altan under tak. Byggår 2001. I trädgården finns äppelträd ympat med tre sorter bla Aroma dessertäpple, Plommonträd, Svarta vinbär 4 buskar, 1 röd vinbär och 1 vit vinbär, jordgubbar. Dessutom lite hallon, gräslök m.m. Rosor, buskar och gröna växter. Det finns gemensamma anläggningar med toalett, dusch och tvättmaskin. Kalvö koloniby har gemensamt firande av valborg, midsommar. I övrigt brukar det även finnas gemensamma boulekvällar, bingo, pubkvällar och kräftskiva. Varje år brukar även en Kalvö marknad hållas då det säljs vad som odlats på vår gemenamma odling samt vad som skänkts av kolonister. Kurser och informationsmöten hålls regelbundet. En gång i månaden under säsong hälls infomöte av ordföranden och i år har vi haft kompost kurs förra året hölls trädbeskärningskurs. Se Kalvö kolonibys hemsida för mer info: kalvokoloniby.com Årsavgift till föreningen 3 600kr/år. För att köpa en stuga skall man godkännas av Kalvö kolonibys styrelse på motsvarande sätt som man godkänns vid köp av bostadsrätt. Stugan är värderad och prissatt i enlighet med regler fastställda av Föreningen Storstockholms koloniträdgårdar. Ring för ytterligare info och privat visning.