Allt till salu inom "kolonistuga sörbacken"

Sortering:
Kolonilott med stuga
Borås
2 dagar

Kolonilott med stuga Visa liknande

75 000 kr
Blocket.se
Litet kylskåp
Hallstahammar
6 dagar

Litet kylskåp Visa liknande

500 kr
Blocket.se
Luftvärmepump
16 dagar

Luftvärmepump Visa liknande

3 950 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Göteborg

Kolonistuga Sörbacken /Gunnilse

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Stuga i gott skick med fin trädgårdstomt. 1 rum och liten sovalkov . Tvättrum med vattentoalett Kommunalt vatten april-oktober Kök med spis,kyl/frys,mikrovågsugn och diskbänk. Inventarier och redskap ingår Uppvärmning oljeradiatorer I arrendet som är 4250:-/år ingår även odlingslott. Nära till bad och fiskevatten Gångavstånd till ICA-butik i Gunnilse Bra kommunikationer Pris enligt överenskommelse Ring 031/461909 mobil 0736 241950
365 000 kr
Blocket.se

Ljus och välvårdad kolonistuga, fin trädgård

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 3 månader
Sörbackens koloni trädgårdar. Ljus och välvårdad kolonistuga med fin trädgårdstomt. Dusch och wc. Fin uteplats vid entré med insynsskyddad staket. Fantastisk fin utsikt över dalen och kolonistugeområdet, bästa läget! Baksida vetter mot hästhagar och gångavstånd till liten badsjö en idyll nära till staden! God kommunikation med buss på några minuters promenadavstånd. Goda parkeringsmöjligheter och även möjlighet till att hyra parkering i inhägnat område i anslutning till kolonistugeområdet. Fin förening med möjlighet till stor gemenskap med likasinniga kolonistugeägare. Föreningshus i hjärtat av kolonistugeområdet, med lekplats och stor gräsmatta för leksamma barn. Liten kiosk med öppethållning under vissa tider på sommaren. Boulebana i nära anslutning till området. Möjlighet till att hyra odlingslott i området för den hängivne! Ring för mer information och visning - bör ses! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
375 000 kr
Blocket.se

Kolonistuga sörbacken, Äspered

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Söt liten kolonistuga i behov av lite uppfräschning, två rum, toalett, förråd, kommunalt vatten och avlopp. Barnvänligt område med affär, lekplats, kolonilotter, hästhage och massor av hallonbuskar. På tomten finns ett plommonträd och ett äppelträd. Bra parkeringsmöjligheter och även bussförbindelser ca 10 minuter till drottningtorget, även promenad avstånd till en sjö. Kom och titta söndag 21/4 kl14-17 då vi är där. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
175 000 kr
Blocket.se
Fritidshus  ·  Göteborg

Mysig kolonistuga - Sörbackens koloniområde

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 21 dagar
Röd stuga på 30 m2 säljes. Fritt läge mot skogen. Storstuga / kök, förstuga, veranda, tvättrum m WC, EL vatten Stort förråd och nyrenoverat kryploft med vackert nylagt furugolv. Fin trädgård med mycket gräsmatta. Nära till motion och bad. Lågt arrende, inventarier ingår. Visning efter överenskommelse
355 000 kr
Blocket.se
Fritidshus  ·  Göteborg

Fin kolonistuga

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Vi säljer nu vår nyrenoverade stuga 2010 i Sörbackens koloniområde där du får ett trivsamt boende i lugn miljö med egen täppa och närhet till badsjö fin utsikt in mot Göteborg och fritt från insyn.
350 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj