Till salu inom

"kolonistuga sörbacken gunnilse säljes"

Butik Landskrona
9 dagar

Kylskåp, frysskåp, kylfrys,...

1 000 kr
Blocket.se
Helsingborg
13 dagar

Kanalplast tak

3 500 kr
Blocket.se
11 dagar

Hus/villa för 4.200 kr

4 200 kr
Findroommate.se
11 dagar

2 rum lägenhet på 58 m2

5 000 kr
Findroommate.se
11 dagar

83 m2 hus/villa i Gunnilse

3 500 kr
Findroommate.se
11 dagar

5 rum hus/villa på 140 m2

2 990 kr
Findroommate.se
Göteborg
11 dagar

Mini Rodini sängöverkast

700 kr
Blocket.se
Göteborg
11 dagar

Barstolar

100 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Kolonistuga i toppskick

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 17 dagar
Vi säljer en mycket välutrustad kolonistuga. Allt i toppskick. Som ett komplement till din lägenhet får du allt du kan önska dig i denna mycket vackra stuga. Gå själv in på gunnilse.blogspot.se och kolla ca 30 bilder. Sörbackens koloniområde ligger i Gunnilse. Med buss från Nils Ericssonsterminalen tar det 15 min. Du stiger av vid hållplats: Ekeredsvägen. Priset på turen är som att åka i stan. Området ligger i en södersluttning, du har sol från tidig morron till sen kväll. Om du promenerar drygt 10 min på en stig genom skogen kommer du till de mest underbara badsjöar du kan tänka dig: Långvattnet, Bredvattnet (med inplanterad ädelfisk) och lite längre bort: Smörvattnet. Naturen runt dessa sjöar är fantastisk. Vår stuga har 3 uteplatser. En stenlagd för morgonsol,där finns också ett litet utekök, ett 12 kv.m trädeck samt en stenlagd uteplats för skugga, heta dagar. Kök: Stor kyl/frys, spis/ugn 380 v, micro, rostri köksfläkt, vackert kakel upp till tak, rikligt med köksskåp, massiva ekbänkar. Badrum/bastu: Helkaklat badrum med golvvärme. Välvda glasdörrar till dusch. Vacker glasdörr mellan badrum-bastu. Vardagsrum/allrum: Stor öppen planlösning med matplats,TV-hörna med soffgrupp. Sovloft: En stege leder dig till ett sovloft där 4 pers kan sova. En fast dubbelsäng är byggd för 2 pers. Loftet har 2 fönster. Förråd: Ett bra förråd med egen ingång. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
350 000 kr
Blocket.se
Fritidshus  ·  Gunnilse

Ljus och välvårdad kolonistuga, fin trädgård

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Sörbackens koloni trädgårdar. Ljus och välvårdad kolonistuga med fin trädgårdstomt. Dusch och wc. Fin uteplats vid entré med insynsskyddad staket. Fantastisk fin utsikt över dalen och kolonistugeområdet, bästa läget! Baksida vetter mot hästhagar och
375 000 kr
Annonsera.se

Kolonistuga Sörbackens koloniområde

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Kolonistuga i Gunnilse, nära till matbutik, bad och busshållplats säljes. Boyta inv. 27, utv. ink altan och förråd 37 och tomt 150 kvm. Öppen planlösning med pentry, egen wc och nytt parkettgolv. All trädgårdsredskap, verktyg, möbler, köksgeråd typ spis, kyl & frys, mikro, dammsugare, Tv m.m. ingår i priset. Arrende på 4500: per år är betald.
285 000 kr
Blocket.se

Fräsch och fin kolonistuga i Gunnilse

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
En kvart från stan och du befinner dig på landet med vacker natur, badsjö och stor ICA. Säljer min stuga som har öppen planlösning med pentry, toalett och sovloft. Allt för att bo, leva och sköta trädgården ingår och är i bra skick. Trädgården är till stora delar insynsskyddad. Sörbacken är ett mycket trevligt område och jag har verkligen trivts här. Säljer då jag ärvt del i sommarstuga.
270 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj