Quantcast
Till salu inom: ”

kolonistuga sala till salu säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Kolonistuga på turboområdet i Sala. Bra och liten förening, endast 16 stugor på området. Friggebod på 15 kvm, liten redskapsbod och stor trädgård med bla. nysatt hallonhäck, krusbärsbuske, jordgubbsland och rabarber. Vatten och diskbänk finns på baksidan. Gemensam dusch och toalett finns på området. Nytt plåttak och renoverad veranda. El och antennkabel finns indraget i stugan. Trädgårdsredskap och viss inredning följer med i priset.Tillträde enligt överenskommelse, säljes pga husköp. Fler bilder kan mailas vid intresse. För mer information ring Stina 0705738036, eller Adam 0734168762
Kolonistuga som är nyrustad både utvändigt och invändigt och med en uteplast. Ett nybyggt förråd. Trädgården har 2 st. äppelträd, hallonhäck och ett litet jordgubbsland, blåbärsbuske, vinbärbuskar, krusbärsbuskar, 2 st. odlinslådor för grönsaker och en stor låda för potatis. Framför kolonistugan finns en stor rundel med perrena blommor som blommar från vår till höst. Endast köpare från Sala kommun. 60000:- eller högstbjudande. Vid frågor ring helst. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hej! Nu säljer jag min fina kolonistuga. Stugan består av ett rum och sovalkov samt en köksdel,sammanlänkade med stor takad altan. El finns samt dricksvatten vid husknuten. Fin tomt med hallon och vinbärsbuskar,olika slags blommor samt mkt odlingsbar yta. På stugområdet(14 stugor) finns gemensamhetsutrymmen med dusch och toalett. Stugan säljs i befintligt skick med alla inventarier:trädgårdsredskap,möbler,vitvaror etc. Årsavgift 1300 kr. Säljes till högstbjudande! Kontakt endast per telefon.
Stugan är nyrustad utvändigt och i mycket fint skick. Ligger på en hörn tomt utan insyn. Vatten och el. Gemensamt hus med dusch och toalett.