Quantcast
Till salu inom: ”

kolonistuga skarpnäck till salu säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

En stor fin välplanerad 3:a i SKÖNDAL!!! Ligger inte i Skarpnäck som det står. Stambytt i badrummet i december 2010. Helkaklat badrum och nytapetserat i båda sovrummen och vardagsrummet hösten 2009. Stor hall och stort kök med ingång både till hallen och vardagsrummet. En stor walk in-garderob och en liten garderob i hallen. Väggen i köket behöver dock tapetseras om vilket värden redan godkänt men dom har som sagt inte fått det gjort än. Super lugnt område med trevliga grannar och med bara 3 minuters gångväg till Sköndals centrum, ca 7 minuter med buss till både Farsta centrum, Hökarängen, Skarpnäck och Gullmarsplan. BORDE VERKLIGEN SES!!
Kökssoffa, turkosfärgad, djup 55 cm, höjd 71 cm, längd 156 cm med förvaringsutrymme under soffsitsen (finns tre passande sitt-och ryggdynor som kan medfölja) SÅLD! Pris 300:- Träsoffa med stoppad sits. Kan vecklas ut till säng, dock ej soffans mest bekväma funktion. 50-tals modell. Längd 169 cm, djup 45 cm, höjd 74 cm. SÅLD! Pris: 350:- Soffa, som också kan vecklas ut till säng, inte heller den funktionen helt bekväm. Stoppad sittdyna i linnetyg. Rakt ryggstöd, bekväm att sitta i för känsliga ryggar. Längd 183 cm, bredd 61 cn (sittdjup 44 cm) Höjd 82 cm. Pris: 200:- Finns att hämta i Kolonistuga i Orhem (Skarpnäck)
Vi har köpt en möblerad kolonistuga och vill nu så snart som möjligt bli av med de tre soffor och två fåtöjer som kom med stugan. Bortskänkes mot avhämtning! Fotona är ruggigt usla, jag vet. :) Den bruna soffan är rätt retrocool och bäddbar. Teakträ, den bruna klädseln i bra skick. 2,5 sits gissningsvis. Vet ej mått i cm. Den blå soffan är i gott begagnat skick, skulle gissa på 60-70 tal. Tror även denna är bäddbar. Har inga cm-mått. De pastelliga soffan är en tvåsits och passar det lilla utrymmet bra. Tyg i gott skick. Två tillhörande fåtölj. Skulle gissa på 80-tal av det brokiga tyget att döma. Pick your favourite eller hämta rubbet! Stugan ligger vid Skarpnäck.
Nu säljer vi vår våningssäng då våra barn inte visar något intresse av att vara i kolonistugan. Använd 5 ggr ! Bäddmått 90x200 cm Ikea Mydal inkl. 15 cm tjocka fräscha madrasser. Använd 5 ggr ! Sängen är vitmålad, och färgen kan behöva bättras på litegrann. Inte nedmonterad, men det kan vi hjälpas åt med. Finns att se i Skarpnäck, 600 kr eller bud