Quantcast
Till salu inom: ”

kolonistuga tomtebo säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Fräsch 2:a på översta våningen med hiss, tvättmaskin, mycket stor hörn balkong med dag och kvällssol. Förråd finns en halv trappa upp och tillgång till att hyra bastu, lokal och parkering. Busshållplats precis utanför huset (med bra förbindelser) och närhet till friluftsområdet vid Nydalasjön, mindre affär, dagis och nybyggd skola, samt gångavstånd till den stora sportanläggningen IKSU, Universitetsområdet och sjukhuset. Tomtebo är ett lugnt, trivsamt och barnvänligt område med närhet till naturen. * Eventuellt bud * Ledig juni * Bostadsrättsföreningens hemsida: http://www.hsb.se/umea/irrblosset Vid intresse kontakta Lena via mail eller telefon.
Denna härliga 2:a på tredje våningen uthyres från 4 juni till slutet av augusti. Lägenheten hyrs ut möblerad. Stort välutrustat kök och kaklat badrum med badkar. Balkong i söderläge med utsikt över området. Lägenheten går i ljusa färger med homogent trägolv i alla rum. Lägenheten ligger i barnvänliga Tomtebo med Nydalasjön, lekparker och fina naturområden i absolut närhet. Iksu och Universitetsområde ligger på prommenadsavstånd. Hyresgästen har tillgång till separat tvättstuga, festlokal, relaxrum och övernattningslägenhet. I hyran ingår vatten, el, bredband och bilplats. Låter detta intressant, hör av er (helst via mejl) och berätta lite om vem du/ni är. Med vänliga hälsningar/ Kristoffer och Felicia
En stor och fräsch 1:a på lugna Tomtebo nära universitetet, sjukhuset och Ålidhem (mindre än 10min på cykel). Stort kök med diskmaskin samt stort badrum med badkar och kaklade väggar. Lägenheten ligger på 3:e våningen (hiss finns) och ingång sker från en loftgång där det också finns en uteplats med eftermiddags- och kvällssol. Busshållsplats, kiosk och pizzeria finns alldeles vid knuten, Nydalasjön är några hundra meter bort med badplats på cykelavstånd. Närmaste mataffär är på Ålidhem centrum 1,5km bort. Parkeringsplatser med motorvärmare i garagelador kan hyras. I månadskostnaden ingår värme, el, kabeltv och 100MBit bredband. Pris: 300 000kr eller bud. OBS! Min mejl fungerar inte för närvarande så ring istället!!!
På grund av ändrade förhållanden säljer jag min trevliga kolonistuga på populära Tomtebo koloniområde. Vinterbonad stuga, bra både för svalka på sommaren som värme när det blir lite kyligare. Sommarvatten redskapsförråd. 1400:- i arrende och medlemsavgift/år bästa bilden av stugan och trädgården får ni om ni kommer ut för ett besök. Ring eller maila så bokar vi en tid.
KolonistugaTomtebo koloniområde med solveranda/tak till salu. Isolerat, el och sommarvatten, fullt utrustat kök. 2 byggnader, mulltoa. Tomt ca 300 m2, bra läge, fri utsikt mot ängarna. Nära bad vid Nydalasjön.