Quantcast
Till salu inom: ”

kolonistuga välen askim till salu säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Rymlig, ljus tvåa i Nedergården, Askim. Stor hall med 3 fasta garderober. Rymligt, halvkaklat badrum med badkar och plats för tvättmaskin och torktumlare. Köket har många skåp och är ljust och fräscht. Vardagsrummet har plats för soffgrupp och matsalsbord och utgång till en stor balkong med eftermiddags- och kvällssol. Sovrummet har tre fasta garderober men även plats för både dubbelsäng och byråer. Alla rum, förutom köket, tapetserades om i ljusa nyanser när jag flyttade in 2008. Till lägenheten hör ett gallerförråd i källaren i samma uppgång. Området är mycket lugnt och trevligt. Det är barnvänligt och grönt med hästhagen runt hörnet. Mycket nära till köpcentrat 421 och Sisjöns alla butiker.
Fin och välhållen stuga om ca 35 kvm med litet sovloft. Nytt plåttak 2011. Friggebod med sovplats. Bra gavelläge i mellanområdet med lättskött hörntomt. Altan i soligt läge. Varmvattenberedare finns. Inventarierna ingår PLANLÖSNING Inbyggd veranda med trivsamt ljusflöde. Vitlaserad träpanel på väggarna och plastmatta på golvet. Från verandan kommer man in i det rymliga köket som har separat matplats vid fönstret för 4-6 personer. Köket har bra arbetsytor och bra förvaring. Vita köksluckor och ljusa väggar samt plastmatta. Ovanför diskbanken sitter det ljust kakel som går i lila toner. Utrustning: bordsspis (Idéline), kyl/frys (ElektroHelios). Från köket når man WC:n som har ljusa väggar och ljus plastmatta. Fönstret medför ett behagligt ljusinsläpp. Utrustning: toalett, tvättställ, fönster. Vardagsrummet/allrummet har ljusa väggar och plastmatta. Här finns en liten sovalkov där väggarna är beklädda med vitlaserad träpanel. Från vardagsrummet är det uppgång till sovloftet. Tomt: 300 m² (arrenderätt). hörntomt med fruktträd.
Fin rödmålad stuga i Askims fritidsområde (B-området). Planlösning: Hall med ljust tåligt laminatgolv (2010) med plats för kläder och skor. Stort allrum med samma ljusa laminatgolv och vita väggar med bäddsoffa och köksbord mm. Samt ett mindre sovrum med våningssäng. Det gjordes en större renovering 2009, detta i samband med att området fick kommunalt vatten & avlopp. Helt nytt kök, spis med ugn och klinkergolv. Toalett med handfat och klinkergolv. Det sattes även in en varmvattenberedare. Stugan är helt ommålad 2009. Uteplats på fram och baksida av huset för trevliga grillkvällar. 5 min till salta bad. Inventarier samt en odlingslott placerad ca 30m från stugan ingår. Perfekt för att odla egna jordgubbar och färskpotatis. Arrende ca 10000/år i detta ingår vatten/ avlopp underhåll samt renhållning i området. Välkommen att höra av Er gärna per telefon för en personlig visning.
Fin rödmålad stuga i Askims fritidsområde (B-området). Planlösning: Hall med ljust tåligt laminatgolv (2010) med plats för kläder och skor. Stort allrum med samma ljusa laminatgolv och vita väggar med bäddsoffa och köksbord mm. Samt ett mindre sovrum med våningssäng. Det gjordes en större renovering 2009, detta i samband med att området fick kommunalt vatten & avlopp. Helt nytt kök, spis med ugn och klinkergolv. Toalett med handfat och klinkergolv. Det installerades även en varmvattenberedare. Stugan blev även helt ommålad 2009. Uteplats på fram och baksida av huset för trevliga grillkvällar. 5 min till salta bad. Inventarier samt en odlingslott placerad ca 30m från stugan ingår. Perfekt att odla egna jordgubbar och färskpotatis. Arrende ca 10000/år i detta ingår vatten/ avlopp underhåll samt renhållning i området. Välkommen att höra av Er gärna per telefon för en personlig visning.
Kolonistuga i Elinelunds sommarstad. Stuga 156 ligger på Mimosagången, näst längst ut mot åkern i en lugn återvändsgränd. Tomten är på 390kvm och vätter mot söder. (ingång från norr). Förutom en rejäl gräsmatta finns både äpple- och plommonträd. Stugan på 40kvm har tre rum, samt kök och kaklat badrum med toalett och dusch. (kommunalt vatten och avlopp). Och ett uterum på ca 12kvm med öppningsbara skjutdörrar. Trädäcket rymmer gott och väl ett långbord och har vindskydd i vinkel. På andra sidan uterummet, ett utekök med kopplingsbart vatten via slang och stenkista/brunn. Redskapsbod/skjul finns med elgräsklippare, spadar, mm. Kontakta oss via mejl för att titta på stugan! :) Daniel & Therese