Quantcast
Till salu inom: ”

korthårig chihuahua bortskänkes säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Hej, 4 underbara Chihuahua valpar finns nu tillgängliga för bra hem. Båda föräldrarna har stamtavla, de är registrerade, vaccinerade och avmaskade. De är friska och har underbart temperament, och valparna har varit mycket harmonisk och lycklig.De valpar som finns tillgängliga är:1. En härlig vit långhårig hane (Elma)2. En vit och brun korthårig hane (Leo)3. En vit och svart långhårig hona (Nora)4. En vit och svart korthårig hona (Tina)De växer upp i vardagsrummet med vuxna hundar (mor och far) och de är mycket väl socialiserade med många personer, inklusive vuxna, barn och ungdom. De är med stamtavla, hälsointyg, ID-märkta och EU-pass.Kontakta oss för mer info. Endast seriösa förfrågningar.
Denna bedårande lilla chihuahua honan föddes den 18/6-11 och är nu 11 veckor gammal. Föräldrarna har mkt bra temperament och är vana vid barn och andra hundar. Mamman är korthårigChihuahua/Australisk terrier och pappan är korthårig Chihuahua Hon är: Vaccinerad Veterinärbesiktigad Chip-märkt Registrerade i jordbruksverket Avmaskad Tre års dolda fel försäkrad Valpen få med sig; kvalitetsfoder,tuggben, snuttefilt som luktar mamma och syskon Säljes för 9.500:-, ej avbetalning eller fodervärd Ni kan nå mig på mobilnr 076-0065545 eller maila mig Med vänliga hälsningar Amanda
Vit Korthårig Chihuahua tik efter patella samt ögontestade föräldrar. Finns intyg på alla undersökningar. Allt utan anmärkning. Säljes till sällskap. Reducerat pris pga litet underbett. Vaccinerad, veterinärbesiktigad, avmaskad, chipmärkt. Underbar liten tik som bor med sin mor samt andra hundar och katt. Säljes till tryggt hem med människor som förstår vad en hund behöver för att må bra. Hon är en hund och vill leva ett hundliv. Vänligen respektera att jag inte söker fodervärdar, avbetalare eller brevvänner. Obs! Det är endast Scarlett kvar, den vita valpen på bilderna. mvh Niklas.
Just nu har vi ljuvliga valpar tillsalu efter sunda och välmeriterade linjer med trevliga temperament. Vi finns i Klippan och är uppfödare av Chihuahua sedan 1996. Alla valpar säljes i enlighet med Svenska Kennel Klubbens grundregler! Vi innehar tillstånd från Länsstyrelsen för att bedriva kennelverksamhet och med beröm godkänt vid besök av kennelkonsulent! Givetvis är föräldrarna till alla valpar födda hos mig PL undersökta utan anmärkning! Är du intresserad av en sund trevlig valp med trygg dokumenterad bakgrund är du varmt välkommen att kontakta mig! Vi är mycket noga med att varje valp får det hem som passar just honom/henne perfekt för en god framtid! Alla valpar levereras tidigast vid 8v med; - Registrering i SKK (har stamtavla) - Veterinärbesiktigning ej äldre än 7 dagar! - Vaccinerade - Chippade - Ett års medlemskap i Chihuahua Cirkeln (Rasklubben) - Dolt fel försäkring - Valpaket med Mat, filt, leksak, informationshäfte, halsband mm.... - Livslångt stöd från sin uppfödare - Rabatt på onlinevalpkurs för välrenommerad hundinstruktör/hundpsykolog Just nu har vi hanvalpar av båda hårlag tillsalu samt en korthårig tikvalp av mindre storlek. Kommer även finnas en Kastrerad vuxen tik tillsalu i vinter (ej bortskänkes). Har även en SUPERTREVLIG 3årig cremefärgad Långhårstik tillsalu PL 0-0 utställd med VG EJ kastrerad aldrig haft valpar! Har ett mkt litet underbett. För mer information samt besök kontaktas jag på telefon! Besök gärna min hemsida för mer information www.honeypajs.se Våra valpar är välplanerade valpkullar i noga utvalda kombinationer och inga reavaror som blivit över och dammar på en lagerhylla! Prutare och avbetalare undanbedes vänligt men bestämt! OBS! Bilderna i annonsen är inte nödvändigtvis de valpar som finns kvar. Se hemsidan/ring mig för info om tillgängliga valpar!
Just nu har vi ljuvliga valpar tillsalu efter sunda och välmeriterade linjer med trevliga temperament. Vi finns i Klippan och är uppfödare av Chihuahua sedan 1996. Alla valpar säljes i enlighet med Svenska Kennel Klubbens grundregler! Vi innehar tillstånd från Länsstyrelsen för att bedriva kennelverksamhet och med beröm godkänt vid besök av kennelkonsulent! Givetvis är föräldrarna till alla valpar födda hos mig PL undersökta utan anmärkning! Är du intresserad av en sund trevlig valp med trygg dokumenterad bakgrund är du varmt välkommen att kontakta mig! Vi är mycket noga med att varje valp får det hem som passar just honom/henne perfekt för en god framtid! Alla valpar levereras tidigast vid 8v med; - Registrering i SKK (har stamtavla) - Veterinärbesiktigning ej äldre än 7 dagar! - Vaccinerade - Chippade - Ett års medlemskap i Chihuahua Cirkeln (Rasklubben) - Dolt fel försäkring - Valpaket med Mat, filt, leksak, informationshäfte, halsband, transportbur mm.... - Livslångt stöd från sin uppfödare - Rabatt på onlinevalpkurs för välrenommerad hundinstruktör/hundpsykolog - All info man behöver för en god start Just nu har vi hanvalpar av båda hårlag tillsalu i åldrarna 4-6månader samt en lovande korthårig tikvalp av mindre medelstorlek. Pris 14-18.000 Finns en Kastrerad snart 2årig vuxen tik tillsalu (13.000sek) Gillar alla men INTE små barn. Se bild nr5 Har även en SUPERTREVLIG 3årig cremefärgad Långhårstik tillsalu PL 0-0 utställd med VG EJ kastrerad aldrig haft valpar! Har ett mkt litet underbett. En tik som gillar allt och alla även trevliga barn. MYCKET lämplig om man vill utbilda till servicehund!!! Pris 15.000Sek För mer information samt besök kontaktas jag på telefon! Besök gärna min hemsida för mer information www.honeypajs.se Våra valpar är välplanerade valpkullar i noga utvalda kombinationer och inga reavaror som blivit över och dammar på en lagerhylla! Prutare undanbedes vänligt men bestämt - priset är inte diskussionsämne!! OBS! Bilderna i annonsen är inte nödvändigtvis de valpar som finns kvar. Se hemsidan/ring mig för info om tillgängliga valpar! SERIÖST INTRESSERADE RINGER!!!!!! EJ BORTSKÄNKES!!!