Quantcast
Till salu inom: ”

kross moppe säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Tjenare! Ska nu sälja min Derbi senda R som är en 02:a Eu-moppe och går som en klocka. Hela ramen är svart lackad och just nu sitter det ett par kross fälgar med SM däck på men har även en till upplaga fälgar fast med kross däck. Sitter även en cateye lyckta på och ett röd eloxerat HEBO kross styre och den är höjd med en specialgjord höjningssats. Har aldrig krånglat. Har även gått över moppen och bytt lite slitage delar. Skickar även med en låda med alla original delar och massa andra roliga grejer som tex två höjningssatser, reservdelar delar och en hel del annat roligt. billigare vid snabb affär. Kollar mailen dagligen.
tjenna nu är det dax att sälja min pärla, jag vill inte sälja men måste ha lite pengar för mitt kör kort. det är en Viarelli årsmodell 2010, moppen är i shick och den går fint, under min ägo så har den aldrig krånglat alls, jag säger 7000 kr för den eller kom med bud men inga skambud, jag har även en digital mätare de är koso, och ett kross styre str8. OBS jag har andra bilder på den, den här bilden är inte den moppen.
Nu har pärlan stannat.. jag vet inte vad felet är, mopeden bara la av en dag och ville inte starta. Jag har varken kunskap eller ork att laga den. förutom att den inte startar är den i skapligt fint skick, lite små repor men inga sprickor i kåporna, har aldrig ramlat med den och det har inte föregående ägare heller. När den funkade gick den lite för fort, runt 50 km/h. Det sitter ett nästan nytt rör på den, den är en klass 2 (30 moppe) Är det något du undrar över är det bara att ringa eller maila.
ÅRSMODELL 2008 Moppen är i brukbart skick, fina däck, har alltid startat utan problem, lite små fix finns några lampor som måste bytas och kedjan och fram drevet bör bytas därmed nedsatt pris. Defekt hastighetsmätare. 2ST hastighets kablar medföljer spritt nya" Nya skydd för händerna och sadel medföljer som kan ev. monteras efter modifiering av fästen(Till hört en Kross liknande modell) Ny olja 2014-01-09. 11 liters tank Lås medföljer värt 800kr. SÄLJES I BEF. SKICK PRUTAT & KLART. REGNR. ANR 510
Önskar köpa en 30 moped vespa , ej kross moppe. Kom med förslag. MVH /Andrè