Quantcast
Till salu inom: ”

slider moppe säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej! Nu är de dags att sälja skotern. Som sagt en polaris xc 700 deluxe. *Back *680 mil ungefär *Väl servad. *Trimpipa (original finns) *Styrhöjare *Fatbar styre *Hand och tumvärmare *renoverad motor för 80 mil sedan. *34mm matta gott 2 vintrar. *Nya boggi dämpare. *iq skidor, en av dom är lite trasig påverkar ej körningen. Det som är tråkigt är att dynan är lite sprucken inte något man tänker på och att en trailingarm är svetsad påverkar absolut inte körningen. Säljer på grund av att det är dags för moppe så om du har någon aerox, slider lr något roligt så kan jag ta det som inbyte + pengar. 30 000:- prutat och klart.
Tjenare! Tänkte sälja iväg moppen för en billig peng för jag är behov av pengar. Mycket på kostad och går bra.(Mycket bra!) Man får med en 12a/stuntplatta som är mycket bra gjord. Det sitter en malossi koppling på den och ett levoince effektrör på och den är ju väldigt lätt så går gött att åka bakhjulet. Får med massor av saker som t.ex. kåpsett, förgasare, kolv m.m. Om ni är intresserade så kan ni ringa, smsa eller mejla. Tele: 0730874440 Mvh Mattias
Tänkte nu sälja moppen på grund av att jag tagit körkort och inte längre har någon användning av den. Väldigt sparmsamt körd sista året. Det är en välvårdad Yamaha Slider, årsmodell 09. Jag är den enda ägaren av moppen och den har alltid stått i garage när den inte använts. Den har gått ca. 1100 mil och har aldrig varit varken svårstartad eller krånglat. Regelbundet servad, sista gången vid 600 mils servicen våren 2011. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hej ska sälja min slider årsmodell 00 har körd den 900 mil , är en fin pärla som går hur bra som helst inga problem med den, den har ett företags trim inbyggd, men alla original delar finns med också , denna moped är mycket för trix alltså en trix moped men kan också användas som en vanlig moped, en Yamaha motor körs till runt 3000 mill till 4000 mil innan man kan värdera den gammal moppe, den har inga fel och funkar perfekt :) om det är mer frågor är det bara att höra av sig...
Jag tänkte nu sälja min moppe pga ska spara ihop pengar till körkort. Det är en 07a i original, aldrig trimmad. Jag har haft den i två år nu och det har inte vart några problem med den. Inga repor förutom lite på "kuddarna" på sidorna. Den startar alltid och har aldrig behövt använda kicken. På den sitter det två helt nya allvädersdäck som funkar på både sommaren och vintern. Det följer med ett helt nytt bakdäck och ett helt okej framdäck och ett kättinglås. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.