Quantcast
Till salu inom: ”

lägenhet rivningskontrakt säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej! Vi är ett lugnt och skötsamt par som just nu bor på ett rivningskontrakt vid Mariatorget, Södermalm. Vi kan alltså flytta in omgående. Vi söker ett andrahandskontrakt i Stockholm för en längre tid eller i alla fall till årets slut. Vi är studerande, civilingenjör vid KTH samt konst vid Idun Lovén. Båda med extrajobb och med god och ordnad ekonomi. Djur och rökfria. Vi är 26 & 22 år gamla. Vi har mycket bra referenser från jobb och tidigare hyresvärdar. Hör gärna av dig! Vi nås på både telefon och mail. Med Vänliga Hälsningar Robert & Frida
En charmig 50 tals lägenhet. Kokvrå Stor hall med mycket garderober Badrum med badkar Stort rum med plats för både sovhörna, mathörna och vardagsrumsdel. Det är en loftgång där man får plats med ett litet bord och två stolar. 3 lägenheter per loftgång, min ligger i mitten. Från vardagsrummet ut mot gatan är det ett stort fönster och en fransk balkong med dubbeldörrar. Lägenheten skall totalrenoveras, fast inte tidigare än om två år. Hyran höjs då. Kontraktet är ett rivningskontrakt, vilket innebär att under de tre månaderna som lägenheten renoveras får man fixa annat boende själv.
En välplannerad etta med kokvrå, stor hall med inbyggda garderober, badrum med badkar och ett stort rum som lätt kan möbleras så att både sovdel, matdel samt vardagsrum får plats. Det är ett loftgångshus och utanför köksfönstret kan man lätt ställa ett bord och två stolar. Huset är sedan 50-talet och kommer renoveras om ca 3 år enligt hyresvärden. Kontraktet är ett rivningskontrakt, vilket innebär att uder renoveringen som tar ca 3 mån, får man hitta annat boende själv.
Vi har två rum att hyra ut i vår femma i Hagsätra. Lägenheten håller nu på att renoveras vilket innebär att duschen finns på nedre botten, det finns dock fortfarande toalett och handfat. I övrigt finns det ett stort kök, vardagsrum samt balkong. I lägenheten bor det 2 andra tjejer i 25årsåldern som båda studerar. Ibland bor det en hund här också. Lägenheten är uppsagd och ska vara utrymd 31 oktober. Inflytt är 18 september, dvs söndag om en vecka. Månadshyran är 2400 kronor per rum, så det blir 3600 för hela perioden och betalas vid inflytt. Rummen uthyres omöblerade.
Rivningskontrakt: 1 rok ca 35 kvm, beläget nära krokslätts torg. Kontraktet löper till och med sista februari 2012. Toalett delas mellan två lägenheter. Dusch finns i källare. Hyra 4000 kr inkl hushållsel. Tillträde omgående. Omöblerad! Full hyra för september erläggs vid tillträde. OBS!! Sök inte om du inte är intresserad av denna typ av lägenhet, dvs med delad dusch och toalett.