Allt till salu inom "lägenhet storvreta uthyres omgående"

Sortering:
JBL party box 710.
Värmdö
Idag

JBL party box 710. Visa liknande

6 000 kr
Blocket.se
Hörnsoffa
Olofström
Idag

Hörnsoffa Visa liknande

Blocket.se
Biljardbord
Falköping
Idag

Biljardbord Visa liknande

1 200 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Lägenheter  ·  Stockholm

Ett rum uthyres omgående

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej, Ett rum uthyres omgående i en trea. Ni har tillgång till kök, badrum, garderob och tvättstuga. I hyran ingår el, vatten, 100mb internet, tv-licens, hemförsäkring och tv-baspaket från comhem. Lägenheten ligger i Tumba, Storvreten. Skriv lite om dig själv och lämna ett tel nummer som jag kan nå dig på. Observera att det är först till kvarn som gäller. Den som skriver först blir kontaktad först osv. Lycka till!!
3 500 kr
Blocket.se

Bytes omgående

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
hej jag söker någon som bor i sollentuna kommun . som kan tänka sig byta läghenet en 4 a mot 3 a i tumba storvreten. lägenheten har nya tapeter i alla rum , inglasad balkon våning 4, stor badrum med tvättmaskin lugn och fin område för barnfamiljen nära till dagis och skola. kan nås på telefon efter 14 alla dagar. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
5 900 kr
Blocket.se

Rum och del i lägenhet

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 14 dagar
Hyres ut det största sovrummet i min lägenhet. Det ligger i Storvreten och är på 16 kvm, tillgänglig omgående. Har ett barn som är 4 år. Jag är 46, rök-fri och dricker inte, är IT tekniker, musiker och har konstnärliga intresse. Hyr ut tiil en person eller max ett par med barn i liknande ålder som min son. Rummet är möblerad men kan tömmas om så behövs. Bredband, tvättstuga, egen tvättmaskin, TV och eget kylskåp finns. I övrigt delar vi på lägenhenten. Gärna till en person eller familj som pratar spanska, ryska eller svenska flytande. Sms:a eller mejla. 4000.- kr. i deposition krävs.
4 000 kr
Blocket.se

Fräsh 1:a, tillträde omgående

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Ljus och fräsh 1:a uthyres i minst 6 månader. Tillträde omgående. I hyran ingår värme och el Ligger i Fullerö, mellan Gamla Uppsala och Storvreta. 9 km från Uppsala med goda bussförbindelser (4 ggr/timmen), 350 meter till busshållplats. Cykelväg hela vägen till centrum. Lantlig idyll men nära till allt. Helkaklat wc/duschrum med egen tvättmaskin. Pentry i nyskick. Vacker utsikt Lägenheten har egen ingång. På gården finns 6 lägenheter, 1 villa, 1 gammalt torp och några verkstadsgarage.
4 200 kr
Blocket.se

Stor välplanerad etta uthyres omgående

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Jag letar nu efter någon som vill hyra min etta i Storvreten en tid framöver, den jag söker ska ha fast inkomst och vara lugn till sättet. Lägenheten är på 40 kvm med rymligt kök, kaklat badrum och balkong. Bra kommunikationer med buss och pendeltåg. I hyran ingår el och bredband. En månadshyra i deposition. Inflyttning nu i helgen! Skriv några rader om dig själv så hör jag av mig!
5 500 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj