Allt till salu inom "lägenhetsbyte göteborg varberg"

Sortering:
Mini väska
Göteborg
Idag

Mini väska Visa liknande

100 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Hyresrätter  ·  Varberg

3:a, 75kvm, ranelidsgatan 7 Varberg, Varberg

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 4 månader
Attr 3:a på apelvikshöjd i Varberg med inglasad balkong i västerläge lägenheten ligger nära havet i ett lungt och fint område, välskött fastighet. Finnes varm och kallförråd. omgivningarna mycket vackra med stora ytor grönt och planteringar. vackra promenadvägar. Nära till citykärnan. Du går på knappt 10 min till apelviken med surfingmöjligheter och bad samt hela strandpromenaden,med fina bad och rekreationsmöjligheter. varbergs kurortshotell med spa precis vid havet ligger inom gångavstånd, eller ngr min med cykel. Jag söker en attr välskött lägenhet i centrala Göteborg, ej ytterområden, förorter eller hisingen.
6 453 kr
Lägenhetsbyte.se
Hyresrätter  ·  Olskroken

2:a, 72kvm, C A Reuterswärds Gata 2, Stampen / Olskroken / Kålltorp / Härlanda

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Öppen och ljus, stor 2:a i alldeles nybyggt komplex (http://poseidon.goteborg.se/sv/Kv-Venus/Lagenheterna/?vy=flash) i centrala Göteborg. Lägenheten är belägen på översta (7:e) våningen, med en underbar, 10 m^2 stor takterass i sydvästläge. Alltså, utsikt över centrala Göteborg och sol hela dagen! Modernt kök och badrum (se bilder). Bra förvaringsutrymmen (walk-in-closet, lättillgängliga källar- och cykelförråd samt smidig skjutgarderob för ytterplagg) och parkeringsmöjligheter under huset. Bra kommunikationsmöjligheter: Nära till spårvagnar (linje 1, 3, 6 och 8) samt bussar (gångavstånd, 3 minuter) och nära påfart till motorvägen. Gångavstånd till centrum/Drottningtorget, c:a 10 minuter. -------------------------------------------------------------------------------- Sökes: Centralt belägen 3:a, alt. stor 2:a, i Varberg (eller möjligen Göteborg, se valda områden).
9 569 kr
Lägenhetsbyte.se
Hyresrätter  ·  Varberg

3:a, 78kvm, Granvägen , Varberg

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Ljus hörnlägenhet 2dra våningen. Inglasad balkong med förmiddagssol, från sovrummet, på sommaren insynsskyddad av trädgrönska. Badrum med badkar, separat från toaletten. Nytt parkettgolv i vardagsrum. Området är lummigt och grönt och 3 minuter till en stor skog och även lekplats, fotbollsplan. 10-15 minuters promenad till stranden/hamnen/centralstationen samt centrala Varberg med torghandel. Gratis parkering i hela staden. Nära till Göteborg nära till Halmstad. Färgeförbindelse med Grenå Danmark. Underbar sommarstad.
5 200 kr
Lägenhetsbyte.se
Hyresrätter  ·  Kinna

3:a, 74kvm, Snickaregatan 7D, 511 55 Kinna, Sverige, Kinna / Örby

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Här finnes en 3:a i ett stort och barnvänligt område. Många barnfamiljer här, stora gårdar med bra lekplatser. Nära till shoppingområde, mataffärer, pizzerior och dagis/skola. Bra och nära buss/tågförbindelser mot Göteborg/Borås/Varberg! Denna lägenheten har ett förråd och en uteplats, sovrummen är stora! Och som sagt, det är väldigt barnvänligt och lugnt område! Ett bra val för både familj, ensam/par, och äldre människor. Ett kap m.a.o! Jag byter bort den här pga att barnets pappa bor i Göteborg och jag vill att vi kommer närmare dit, närmare jobb! Hör av er snart!
4 836 kr
Lägenhetsbyte.se
Hyresrätter  ·  Kinna

3:a, 79kvm, Äpplegatan 5F, Kinna / Örby

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Jag har en radhuslägenhet ca 15 min. promenad från Kinna centrum. Det är lugnt och barnvänligt med närhet till strövområden. Lägenheterna är blandade med både friköpta och hyreslägenheter. Nytapetserat i hall och sovrum. Finns möjlighet att få tapetserat även i lilla sovrum och vardagsrum. Vid entrén finns en uteplats med em och kvällssol och på andra sidan balkong med fm sol.Har vindsförråd i lägenheten och ett förråd i källaren. Pendlingsavstånd till Göteborg, Borås och Varberg med bra buss/tåg kommunikationer.
5 742 kr
Lägenhetsbyte.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj