Quantcast
Till salu inom: ”

lägenhetsbyte kungsbacka göteborg säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Mysig lägenhet i ett av Kungsbackas trevligaste villaområden. Kök som är öppet mot vardagsrummet. Charmig vindsvåning med snedtak. Nymålat i vitt, fondvägg i vardagsrum och sovrum. Rymligt badrum med stort fönster, dusch. Tillgång till trädgård med utemöbler. 5 minuters promenad ner till torget, 8 min till tågstationen. Trevliga grannar. Parkering finns utanför, utan kostnad. Tvättstuga och torkrum, inga problem att få tvättid. Lagt upp lite bilder, men det är inte så bra. Ser mindre ut på bilderna än vad lägenheten upplevs i verkligheten. Trivs bra i lägenheten, men vill flytta in till Göteborg. Eventuellt kan en lägenhet i Kungsbacka vara av intresse.
En mycket stor, fräsch och luftig 4:a på 104 kvm. 3 sovrum. Stort kök. Stort vardagsrum. 2 toaletter varav en större med badkar, tvättmaskin & torktumlare.Diskmaskin i köket. Balkong med utsikt över lekparken.Mycket bra planlösning för en så stor lägenhet, inga "korridor-rum". Hyra: 7.307:-/mån med parkeringsplats inräknat. Lägenheten ligger i Åby med närhet till det mesta man behöver. Obs. Är enbart intresserad av byte inom Mölndals kommun alt. Kungsbacka stad, ej Göteborg och andra kranskommuner. Är helst intresserad av att byta till lägenhet med uteplats.
Rymlig tvåa på 63kvm i Kållered bytes mot BILLIGARE 1a eller 2a. Lägenheten har en rejäl balkong med eftermiddags/kvällssol, tvättmaskin, diskmaskin och källarförråd. Närhet till såväl badplats, grönområden och naturstigar som mataffärer, gym, restauranger och kollektivtrafik med knappa 14 minuter in till Göteborg centralstation eller 13-23 minuter till kungsbacka. Det finns även postombud och apotek inom gång avstånd. I hyran ingår värme, vatten, comhems kabeltv (14 kanaler?) och ALL elförbrukning. Parkeringsplatser finns för 180kr/månad. Är endast intresserade av BILLIGARE lägenheter. Parkeringsplats är ett stort plus! Hyran är efter senaste hyreshöjningen 6085:- Mvh /Emil
Stor och fin 3:a centralt i Kungsbacka, ligger mittemot Kungsmässan. Balkong med naturutsikt, alltså inga andra hyreshus bakom utan en fotbollsplan och en skog. 2 sovrum, ett större och ett lite mindre. Stort vardagsrum och kök! 6-7min gång till kungsbackapendeln som tar dig till centrala göteborg på 20min. OBS! Lägenheten är på78kvm men satte 80 för att ge mer träffar åt er som letar efter minst 80. Är just nu mitt i ett byte och avaktar med allt annat tills jag vet om bytet går igenom!
Byggår: 1997 Lägenhetsförråd: I separat byggnad Tvättstuga: Tvättmaskin och torktumlare finns i lägenheten Uppvärmning: Värmepump med vattenburet system P-plats: Ingår i hyran (inkl. motorvärmare) Carport: Finns att hyra Hyra: Kallhyra, kostnad för hushållsel, värme och vatten tillkommer Anneberg är beläget ca 5 km norr om Kungsbacka tätort. Barnvänligt område med blandad bebyggelse. Här bor du med gröna strövområden runt knuten och endast 5 minuters gångväg till pendeltåg med god kommunikation till Göteborg på 20 minuter och Kungsbacka på 10 minuter. Närhet till service såsom daghem och F-9 skola, idrottsplatser, bibliotek samt närbutik och pizzeria.