Quantcast
Till salu inom: ”

lägenhetsbyte varberg säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Har en rymlig 3a med stor inglasad balkong. Lägenheten ligger på Lugnet. Finns mycket möbler som kan säljas till nästa hyresgäst om så önskas. Fastighetsskötsel finns på denna lägenheten som innebär gräsklippning, trappstädning, snöskottning m.m. vilket medför en hyra på minus 500:- i månaden. Trevligt område, lugnt och cykel- gångavstånd till allt. Jag söker en mindre billigare lägenhet något mer centralt. Jag vill även att lägenheten skall vara inkopplad till net@seaside för fiberanslutning. Söker dock INTE efter lägenheter på Håsten eller Sörse. Vänligen respektera detta. Bilder ordnas naturligtvis vid intresse. Mvh / Robert
En jättefräsch lägenhet med öppen planlösning, byggdes för ca 2 år sedan. Egen tvättmaskin och torktumlare, gott om förvaring, kaklat badrum och klinkers i hallen. Stor inglasad balkong. Net@seaside med flera uttag i lägenheten vart man än vill ha tv/dator/telefon. Och fina grönområden att gå runt i och nära till stranden. I hyran ingår värme och vatten. Vill ha: En lägenhet som inte är på bottenplan, vill ha andra våning eller uppåt. Gärna med balkong och net@seaside.
Hyresvärd; Varbergs Bostad Hyfsat välplanerad hyresrätt på markplan med egen trädgård i lugnt område med trevliga grannar. Ett attraktivt läge med lång väntetid för att få en lägenhet. På framsidan tillika entrésidan njuter du av morgon- och förmiddagssol. I trädgården på baksidan njuter du av eftermiddag- och kvällssolen. Möjlighet att bygga uterum finns. Skola, barnomsorg, post, bank, affär och bensinmack i närheten. In till centrala delarna av stan promenerar du på ca. 20 minuter.
En mindre 4:a som är lite för lite för oss. Ligger nära till det mesta Hajen, centrum, busststion, tågstation etc. Lägenheten är på bottenplan med en liten altan som vätter mot väst. Lägenheten innehåller 3 st sovrum varav 2 i mindre format. 1 st toalett med dusch, varmvattenbredare, tvätt och tork tumlare. Hyra är på 5633 kr/mån och i beloppet ligger prliminärt vattenförbruknig inkluderad. Det tillkommer el. Den är som sagt lite liten så vi vill byta mot en 4:a eller större på markplan. Helst på Håsten väster om Västgötagatan, Stenåsa, Smålandsgatan eller förslag. Breared är inte intressant.
Ett radhus i lugnt barnvänligt område. Ytterhuset i en radhuslänga av tre hus. Hyran är med allt ca 6500 kr. När till skog, skola och förskola. Finns en liten trädgårdstäppa på baksida huset och även en uteplats på framsidan. Är många barnfamiljer runt omkring och väldigt lugnt dygnet runt. Kom gärna förbi och få en överblick över området och huset. Trivs väldigt bra här med både grannar och området, men har två barn och behöver större utrymme!