Quantcast
Till salu inom: ”

lägenhetsbyte kungsbacka säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Lägenheten är fördelad på fyra rum på övre plan och två rum på nedre, allt som allt finns det fem sovrum. Det finns två badrum, ett med dusch/wc och ett med badkar/wc samt uttag för tvättmaskin. Köket är rymligt och har diskmaskin som ingår, köksluckorna är i ek och kaklet är vitt. Från varddagsrummet kommer man ut på baklongen och man har utsikt över gården med lekplats. I området finns många barnfamiljer så läget är perfekt för en familj med många barn. Jag söker en trea eller en fyra helst på Östanvindsgatan/Stormgatan/Guldgubbegatan
Öppen och ljus fin 3:a i etage. ett underbart område. Nära till centrum men har ändå lugnet på "landet". Stor balkong där man lätt får plats med både familj och många gäster. På övervåningen har man ett sovrum plus en Stor garderob som också fungerar som sovrum. Stort vindsutrymme plus förråd. Värme och vatten ingår i hyran, och här har vi ekstas egna elförbrukning som är mycket låg då detta huset är ett miljöhus, som värms upp av golvvärme. Tvättmaskin och torktumlare ingår i lägenheten. Lugnt och trevligt med trevliga grannar. Hade inte bytt om vi inte behövt större.
Ljus och välplanerad lägenhet med balkong i söderläge med utsikt mot grönområde och Kungsbacka centrum. Nära till busshållplats, stationen och affärer. Lägenheten har ett stort kök med hög kyl och frys, finns uttag för diskmaskin, plats för stort bord med fyra stolar. Badrum med dusch och det finns uttag för tvättmaskin. Förråd i källaren och tillgång till cykelrum och tvättstuga. Finns garage och p-plast att hyra. Har trivs jättebra med trevliga grannar och tillgängligheten till affärer och kommunikation. Har garage idag när lägenheten.
Här kommer ni att trivas. Närhet till city med alla affärer man behöver men ändå får ni njuta av lugnet. Bara öppna balkongen så har ni frisk härlig luft med naturens ljud. Det är en bra lägenhet med två toaletter och walking closet Givetvis finns det tvättmaskin,torktumlare och diskmaskin. Det är bra rum som är lätta att möblera. Jobbar du en bit ifrån så finns det bra närliggande kommunikationer och har du bil så ingår parkeringen i hyran. Finns det barn i familjen så är det bra skolor, dagis och fritidsaktiviteter. Det finns även fritidsaktiviteter för er vuxna med trevliga matställen och träning. Ni är välkomna att höra av er!
Ljus fin 2:a omgjord till 2,5:a genom att den stora matplatsen delats av mot köket med en garderogsvägg (har på så sätt blivit extra "sovrum" med plats för dubbelsäng). Stort vardagsrum med gott om plats även för matbord. Badrum med badkar, tvättmasin och torkskåp. Genomgående stora fönster.Stor balkong under tak. Förråd intill lägenheten. Lungt läge med utsikt. Vån 2 av 2. 10 min promenad till centrum, 5 min till Kungsmässans köpcentrum. Sovrummet har garderobsvägg och plats för dubbelsäng samt plats för t ex skrivbord. Värden har utlovat omtapetsering.