Quantcast
Till salu inom: ”

lånbyte stockholm göteborg säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Hej! Jag är en 27årig skötsam, rök- och djurfri kvinna som studerar i Göteborg. I vår, januari - juni 2011, ska jag göra min praktik på Utrikesdepartementet (UD) och är därför i behov av lägenhet i Stockholm. Jag är intresserad av att lånbyta lägenhet. Min lägenhet: En fin och fräsch 1:a på 26 kvadrat med balkong i Kungsladugård, Majorna. Det är ett lugnt och trevligt område, ca 15 min med spårvagn till centrum. Hyra ca: 3500kr/mån. Din lägenhet: En 1:a i Stockholms stad. Allt är av intresse! Maxhyra ca 4000kr/mån. Skicka ett mail om du vill lånbyta lägenhet, så hör jag av mig! Med vänlig hälsning Lina Andersson
Hej! Jag är 31 år och skall studera på Polishögskolan med start i slutet av Januari 2011. Jag behöver därför hyra en lägenhet för mig, min sambo och våran 2 åriga dotter. Helst nära Solna men allt inom bra pendelavstånd är av intresse. Om intresse finns kan det också vara aktuellt med ett lånbyte Stockholm-Göteborg då jag har en stor 2:a i centrala Göteborg. Maila helst om ni är intresserade så ringer jag upp. Med vänliga hälsningar David Strand
Vi har: Ett rum i vår rymliga trea på 87 kvadrat mitt i centrala Göteborg. Då vi (jag och min pojkvän) båda arbetar på annan ort är vi endast hemma på helgerna med undantag för min pojkvän som är hemma någon vardag. Du kommer alltså ha lägenheten ganska mycket för dig själv. Vi söker: Ett rum/lgh i centrala Stockholm antingen hos dig som veckopendlar eller dig som vill bo i Göteborg på heltid att göra ett lånbyte med. Om du vill vara i sthlm på helgerna kan vi komma överens om detta. Maila och presentera dig närmare om du är intresserad.
Finnes: Förstahandkontrakt på en charmig vindsvånding med ett rum och kök med sovalkov, stort kök och badrum. Nära spårvagn med 10 minuter in till centrala Göteborg. Belägen i ett lugnt, lummigt villaområde med närhet till mataffär och simhall med gym. Sökes: Förstahandkontrakt i Stockholm, gärna söder om stan men det är inget krav. Både permanent byte och lånbyte kan diskuteras. Vid intresse nås jag lättast via mail.
Vill lånbyta bostad då jag flyttar till Stockholm i januari för att arbeta heltid som förskollärare i Vasastan. Har liten tvåa på 38 m2, nära Redbergsplatsen med flera olika spårvagnslinjer. 30 min gångväg till Avenyn. Åt andra hållet har du Skatås med motionsslingor och härlig natur. Lugnt och trevligt område! Burspråk i köket. Matsalsbord och soffhörna i vardagsrummet. Badkar. Önskar en etta eller liten tvåa innanför tullarna då jag arbetar i Vasastan. Lånbytar helst möblerad.