Quantcast
Till salu inom: ”

långhårig schäfer omplaceras säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Med stor sorg i hjärtat måste jag nu tyvärr omplacera min hund. Leah är en trevlig blandras tik, - (schäfer/colli) som behöver mer tid än vad jag har att ge henne. - Hon är kattvan sedan valp - van vid att gå lös, och lätt att kalla in (om hon inte får syn på en annan hund, då är denna myckket roligare) - Jättekelen och tillgiven i hemmet. - Lite jobb med att gå i koppel, men ge henne tid så blir hon bättre. - Lugn och fin i bilturen - Är ofta med på ridturer i skogen då hon går lös efter mig på häst. - funkar jättebra! - Älskar att bada =) - Lite misstänksam när det kommer folk, men hon lugnar sig efter att hon fått hälsa. - Har bott ihop med fler hundar Låter hon som en hund som kan passa dig?, hör av dig till mig, kvällstid. Gärna efter 18.00 på 0708904541
Hej med stor sorg måste jag omplacera min underbara schäfer hanne på 1år och 2månader. Han är långhårig och rakryggad. vill att han ska komma till nån som har hundvana, tid att aktivera honom. och till nån som tycker om dressyr och lydnad på ett roligt och stimulerande sätt. Det han älskar mest av allt är att spåra. Ingen stamtavla. Är registrerad i jordbruksverket är ni intresserad så ring svarar ej på mail. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
vi måste tyvärr göra oss av med våran fina hund pga allergi, hon e schäfer blandning, tik 3,9 år, långhårig,lydig,som vill till landet, krav hundvana och ej barnfamilj då hon ej är van med barn, pris 1500kr , finns i horndal,tele 0226-43126,073-9289129
söker vit långhårig tik den ska vara reggad. snäll och trevlig. ska ni omplacera eller sälja eller skänka maila mig m foto och info om ni kan tänka er avb om hon säljes så hör vi av oss vid intr.
Vi har en långhårig schäfertik som måste omplaceras. OBS! Ingen problem hund. Uppväxt i familj. Far:*SchH1 TEAM RAPI EXIT Mor:YXNARUMS DOTTIR Född 2012-05-26 Reg SKK, vaccinerad och chipmärkt. Försäkrad i Svealand. Förröntgad Hd ua. För mera information och pris kontakta uppfödaren.