Quantcast
Till salu inom: ”

omplacering schäfer säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Det är med stor sorg som jag måste se till att min bästa vän får ett nytt hem. Pga tillskott i familjen får hon inte den tid som hon har rätt till. Hon är blandning mellan schäfer och husky och är född 23 september 2011. Hon är van att vara ensam hemma och älskar att åka bil. Hon är snäll mot allt och alla och hon är lagom nyfiken på livet. Vill att hon kommer till någon som har tid för henne och förstår vilken underbar vän hon är.
Fin kille med behov av en fast hand söker nytt hem.Pga jag ser tendenser till rivalitet mellan mina två hanar så har jag nu bestämt att den här killen ska få komma till ett nytt hem. Han är schäfer som är 4 år gammal. Jag är EXTREMT noga med vart han hamnar och jag kommar att kolla upp den/dom som visar intresse minutiöst noga.På förekommen anledning så vill jag bara att svenskar hör av sig.Ej Under 20 år och hundvana.
Vår älskade Haley behöver ett nytt hem. Schäfer med mycket egenskaper och energi. 8år och väldigt glad hund. Älskar barn och massa lek. Vill gärna att hon kommer till någon som verkligen har tid för henne och kan ge henne ett bra och tryggt hem, det är det som är viktigast i nu lägget. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Söker efter en fodervärd till min ettåriga schäfer. Tror hon skulle trivas bäst hos någon med trädgård eller möjlighet att låta henne springa lös mycket. Har inga problem med att lämnas själv hemma. Hon kräver en person med mycket god hundvana och som vill träna med henne. Om tycke uppstår kan ev en omplacering bli aktuell. Skriv ett mail och berätta vad du kan erbjuda. (Priset har inte med annonsen att göra)
Hej. På grund av ändrad arbetssituation och flytt måste jag nu hitta ett annat hem åt min Schäfer tik. Jag har insett att vi tyvärr inte får platts i en liten 1a och att hon inte trivs med förlitet utrymme. Hon är 6år, väldigt lugn, men blir givet vis exalterad när det kommer någon på besök. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.