Till salu inom

"omplacering schäfer säljes"

Tumba
3 dagar

Bruksschäfer hane 8 månader

35 000 kr
Blocket.se
Kumla
Idag

Omplacering av katt

500 kr
Blocket.se
Vansbro
Idag

Omplacering Alaskan Husky

4 500 kr
Blocket.se
Ludvika
Idag

American Staffordshire terrier

18 000 kr
Blocket.se
Bjuv
Idag

Schäfervalpar

16 000 kr
Blocket.se
Tomelilla
Idag

Amstaff/staffe omplacering

6 000 kr
Blocket.se
Linköping
Idag

Pomeranian omplacering

7 000 kr
Blocket.se
Markaryd
Igår

Schäfer valp

9 000 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Stockholm

Omplacering av världens finaste hund

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 23 dagar
Det är med stor sorg som jag måste se till att min bästa vän får ett nytt hem. Pga tillskott i familjen får hon inte den tid som hon har rätt till. Hon är blandning mellan schäfer och husky och är född 23 september 2011. Hon är van att vara ensam hemma och älskar att åka bil. Hon är snäll mot allt och alla och hon är lagom nyfiken på livet. Vill att hon kommer till någon som har tid för henne och förstår vilken underbar vän hon är.
2 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Stockholm

Omplacering

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i Igår
Fin kille med behov av en fast hand söker nytt hem.Pga jag ser tendenser till rivalitet mellan mina två hanar så har jag nu bestämt att den här killen ska få komma till ett nytt hem. Han är schäfer som är 4 år gammal. Jag är EXTREMT noga med vart han hamnar och jag kommar att kolla upp den/dom som visar intresse minutiöst noga.På förekommen anledning så vill jag bara att svenskar hör av sig.Ej Under 20 år och hundvana.
1 500 kr
Blocket.se
Hund  ·  Landskrona

Omplacering schäfer tik

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Vår älskade Haley behöver ett nytt hem. Schäfer med mycket egenskaper och energi. 8år och väldigt glad hund. Älskar barn och massa lek. Vill gärna att hon kommer till någon som verkligen har tid för henne och kan ge henne ett bra och tryggt hem, det är det som är viktigast i nu lägget. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
1 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Mjölby

Fodervärd

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Söker efter en fodervärd till min ettåriga schäfer. Tror hon skulle trivas bäst hos någon med trädgård eller möjlighet att låta henne springa lös mycket. Har inga problem med att lämnas själv hemma. Hon kräver en person med mycket god hundvana och som vill träna med henne. Om tycke uppstår kan ev en omplacering bli aktuell. Skriv ett mail och berätta vad du kan erbjuda. (Priset har inte med annonsen att göra)
1 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Uddevalla

Schäfer för omplacering

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
Hej. På grund av ändrad arbetssituation och flytt måste jag nu hitta ett annat hem åt min Schäfer tik. Jag har insett att vi tyvärr inte får platts i en liten 1a och att hon inte trivs med förlitet utrymme. Hon är 6år, väldigt lugn, men blir givet vis exalterad när det kommer någon på besök. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
1 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj