Till salu inom

"schäfer omplaceras säljes"

Tjörn
Igår

Schäfer tik 9månader

10 000 kr
Blocket.se
6 dagar

Hund omplacering

Blocket.se
Ludvika
Igår

Blandrasvalp

6 500 kr
Blocket.se
Burlöv
Igår

Beagle

14 000 kr
Blocket.se
Sölvesborg
Igår

Pomeranian omplaceras tikar

5 000 kr
Blocket.se
Avesta
Igår

Motorsågskonst

1 000 kr
Blocket.se
Tibro
Igår

2 kastrerade dvärgvädurer o...

Blocket.se
Butik Gävle
Igår

KTM 1290 Super Adventure S...

183 900 kr
Blocket.se
Sigtuna
2 dagar

Sibiriska bröder

4 000 kr
Blocket.se
Falun
Igår

Omplacering

1 000 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Hagfors

Omplacering, schäfer 3 år

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Nu är jag tvungen att omplacera min schäferhane 3 år pga att han inte kommer överens med min andra schäfer. Han är och är väldigt snäll och social av sig . Han är grundtränad i lydnad spår, kräver dock mycket tid och fast hand. Bör passa en person som är van vid hund och tycker om att träna. Priset är inte viktigt vid rätt person. Referenser krävs. Är du en person som vill ha en riktig bruksschäfer, är det här en hund för dig.
5 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Kungälv

Blandrastik

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 13 dagar
Måste akut omplacera våran blandrastik på 2½ år hon är en blandning på schäfer och jakt golden. Hon är smäcker och mycket fin. Hon är helsvart och väger ca 22kg. Gått valp och allmänlydnad kurser med henne, tränat lite spår och freestayle och lydand. Hon kan vara lös och kommer på inkallning, men behöver träna på hundmöten. Vi ser helst att hon hamnar på landet men inget krav, beror mer på hur man bor. Skicka med alla hennes saker. för mer info ring Hon är äldre än 8 veckor
2 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Nynäshamn

Renrasig schäferhane

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 7 dagar
Nu måste jag med sorg i hjärtat omplacera min underbara och lekfulla schäferhane Dibs på 1,8 år. Pga. att jag inte har den tid som han behöver få längre. Han är världens charmigaste schäfer, han är väldigt lättlärd och lyhörd. Han älskar att vara ute i skogen och springa av sig och hitta på äventyr. Han är dock fortfarande i tonåren och är osäker vid hundmöten, men fungerar utmärkt att vara hemma ensam och sättas utanför affären. Han har en mycket fin stamtavla och är registrerad i SKK. Han kommer från början från Arboga, där hans föräldrar finns kvar i Överdens-schäferklubb. Han är: Besiktigad Chippad Försäkrad i agria Vaccinerad
5 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Gällivare

Omplacering schäfer

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Trevlig och social schäfer hane omplaceras till stabilt hem gärna glesbygd eller lansort! Vi ser gärna att han kommer till ett hem solo eller med tik, då han är väldigt ranghög (ICKE att förväxla med aggressiv) Han omplaceras enbart pga ändrade sociala omständigheter!!! Han är 4½år. Älskar barn och van vid katter. Uppfödd och uppväxt hos oss. Absolut ingen problem hund! Om detta låter intressant så skicka ett mail med info om er och eran boendesituation samt eran hundvana!!!
0 kr
Blocket.se
Hund  ·  Jönköping

Omplaceras Schäfer/Rottis

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 12 dagar
Blandras schäfer/rottis ,han är 3 år nu i december! En mycket trevlig och okomplicerad hund! Detta är absolut inte någon problemhund! Lydig och mycket snäll o glad hund som gärna vill vara med o kolla vad man gör! Kan va ensam hemma 2-3 timmar! Van vid barn o katter. Han får inte bli ett förhastat beslut så han kostar 2500, och då ska det vara livslångt hem! Jag kommer att vilja hålla kontakt om hur det går för honom! Endast till seriöst hem! Svarar endast på telefon! Pris diskuterbart vid rätt hem!!!!!
2 500 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj