Quantcast
Till salu inom: ”

långhåriga taxvalpar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Två stycken jättesöta och trevliga dvärg taxvalpar säljes. Dom är långhåriga och 1 röd tik och 1svart hane kvar. Uppvuxna i barnfamilj med andra hundar katter med mera.... jätte gosiga och älskar att pysslas med. nästan helt rumsrena och vana att gå i koppel. Dom är registrerade i svenska kennel klubben och är vetrinär besiktigade, vaccinerade och chipmärkta. Valpen får med sig ett valppaket med koppel,halsband,mat,godis ,filt ,leksak med mera.... Valparna va 8 veckor den 4 maj och är alltså leveras klara. pris 7600:- för hanen och 8500:- för tiken.
Taxvalpar, långhåriga normalstora. Röda. Det finns 2 hanar kvar för omgående levererans. Enligt SKK regler med stamtavla, chippade, vaccinerade, avmaskade, doldfelförsäkrade. 1 hane för 6000kr till sällskap/jakt och 1 hane för 8000kr. Säljes av registrerad kennel Info på: www.CHBERNER.com Sökord: hund tax valp taxvalp långhåriga normalstora
Helt underbara långhåriga taxvalpar söker kärleksfulla hem! Tre tikar och två hanar, som nu är 6 v, kom till världen den 20 juli i somras. Föräldrarna Molly och Rocky är mycket fina, sällskapliga, lugna och trevliga långhåriga taxar. Valparna kommer att vara leveransklara i slutet av vecka 37-2012 (vid 8 v). Då kommer de vara: Veterinärbesiktade Avmaskade Vaccinerade Chipmärkta Dolda-felförsäkrade Ring eller maila oss vid intresse, så bokar vi tid för besök!