Quantcast
Till salu inom: ”

långtidsuthyrning fritidshus säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Fantastiskt fräscht och fint, i egen trädgård och med tystnaden och lugnet på landet samtidigt som närheten till Viken (3km), Helsingborg (15min), Höganäs (5min) och hela Kullabydens aktiviteter, stränder och uppleveleser finns nära! Kök (fullst utrustat), tvätt och dusch. Stor klädkammare och ett separat sovrum. Altan i sol hela dagen. Egna lakan medtages men finns att hyra vid behov. Slutstädning av hyresgästen. Bytesdag lördagar Långtidsuthyrning möjligt Hjärtligt välkomna!
På en lugn bakgård mitt i Visbys innerstad ligger vårt pensionat. Här har man en minut till Surfers och tre minuter till Stora Torgets utbud. Vi har boende i dubbelrum med våningssäng eller dubbelsäng samt ett fyrbäddsrum för familjen eller kompisarna. Enkelrum 495 sek/natt Dubbelrum med våningssäng 695 sek/natt Dubbelrum med dubbelsäng 895 sek/natt Fyrbäddsrummet 1395 sek/natt Lakan och bäddning ingår i priset. Ring eller maila för veckopriser. Även långtidsuthyrning.
Fritidshus i Tyskland, i Grube som ligger 38 km från Puttgarden, 46 km från Lübeck och 3 km från Östersjöns fina strand vid Dahme. Det är en mysig, modern och möblerad parhusdel med vardagsrum, 2 sovrum med 3-4 bäddar, fullt utrustat kök, badrum med toalett och dusch. Centralvärme med gaspanna. TV med satelitmottagare och DVD-spelare. 600 m2 tomt med terrass, trädgårdsmöbler och vacker utsikt. Cykel finns. Kallhyra 4000 kr/månad. Kostnad för el, vatten och gas tillkommer. Hund tillåten. Långtidsuthyrning. Ingen andrahandsuthyrning. Besiktning efter överenskommelse. För information ring Reinhard Müller 0046 0383 26003