Quantcast
Till salu inom: ”

ledig stallplats ulriksdals slottspark säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Stallplats ledig i mindre lösdrifts stall, med plats för 4-5 hästar. Stallet finns i Årnarp utanför Snöstorp i närhet till Stjärnarp skogen. I nuläget finns det 2 hästar som önskar sällskap av fler häst/ponny kompisar. Det är stora hagar, gräsridbana och en rundcorall är under uppbyggnad. Man har sin egna boxplats men det är lösdrift som gäller. Vintertid fri tillgång till hösilage. Ring Helena 0705-741067 om det låter intressant, för mer information.
Hela bottenvåningen i Villa Skogsborg, som är ett mycket väl renoverat hus från 1877. Huset ligger i Ulriksdals Slottspark, nära till Edsviken och med 10 min promenadavstånd till Bergshamra Centrum med kommunikationer (T-bana & buss) och butiker. Lägenheten har egen ingång och access till den slottsliknande trädgården på 8.000 kvm. Lägenheten har två sovrum, ett stort vardagsrum med intilliggande TV-rum och fungerande kakelugn, trevlig glasveranda, kök med stort skafferi samt badrum med dusch och badkar. Det finns gott om förvaringsutrymme fördelat på 5 garderober och ett linneskåp. Inflyttning sker efter överenskommelse. Lägenheten uthyres möblerad eller delvis möblerad efter ök. En månadshyra i deposition samt hyra erlägges i förskott.
Vi har en ledig stallplats i vårt nybyggda stall. Vi finns strax 2 mil utanför Uppsala (innan Örsundsbro). Stallet har sju boxar (9 kvm) med öppen front och alla med eget fönster. I hyran ingår: allt foder (havre, musli, betfor, mineraler) inkl hösilage, strö (spånpellets), morgon- och kvällsfodring, lunchfodring i hagen, täckesbyte på morgonen, utsläpp och mockning alla dagar i veckan. Uppvärmd sadelkammare, gott om förvaring, spolspilta i stallet med varmvatten, tvättmaskin och omklädningsrum med egen garderob. Separata sommar- och vinterhagar. Vinterhagar med en grusad avdelningsbar del för att slippa leran. Utebana 30x60 under uppförande. Skrittavstånd till två olika ridhus (det ena är Säva ridcenter). Ser gärna tävlingsintresserade ryttare då vi andra i stallet tränar och tävlar aktivt och gärna peppar varandra och hjälps åt!. Hör av dig så kan du komma och kika! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Nu vill vi välkomna en ny hästägare till oss på Röbäcks 4H Gård då vi kommer få en stallplatsledig. Stallet är nyrenoverat under sommaren 2012. Låsbara garderober finns i stallet för förvaring av sadel, träns och övrig utrustning. På gården finns en stor belyst ridbana med en del hindermaterial, vinter och sommarhagar samt ett hus med omklädningsrum, toalett och kök. Massor med fina rid och körvägar finns i nära anslutning till gården. Utfodringarna sker på rullande schema där varje person har 1-2 pass per vecka. Kallhyran är 1000kr/mån. Hö och spån finns att köpa på gården till självkostnadspris. På grund av takhöjden kan vi endast ta emot hästar med en mankhöjd på max 150cm. Ring eller maila vid intresse och mer information! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.