Quantcast
Till salu inom: ”

ledig stallplats ulriksdals slottspark säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Stallplats finnes! Vi har en stallplats ledig från i vårt stall ca 3 km från Knivsta centrum. I stallet finns fyra boxar och idag finns det två kallblod installade. Boxen som vi hyr ut är en normalstor box. Stallet är välskött och det finns både beteshagar och skogshage. Skogshagen har dessutom en utedrift så det finns möjlighet för hästarna att gå in under tak dagligen. Det finns även en belyst ridbana på 14x35 m. Vi letar efter en lättsam och seriös person, som letar efter ett bra och lugnt hem till sin häst! Vi delar på skötseln enligt rullande schema. Du svarar själv för foder och strö. Då vi verkligen vill att det ska fungera så kommer vi att fråga efter referenser. Välkommen att höra av er för mer info och frågor! Du mejlar och vi hör av oss! Lämna gärna telefonnummer. Mail: stalletistallet@gmail.com
Hela bottenvåningen i Villa Skogsborg, som är ett mycket väl renoverat hus från 1877. Huset ligger i Ulriksdals Slottspark, nära till Edsviken och med 10 min promenadavstånd till Bergshamra Centrum med kommunikationer (T-bana & buss) och butiker. Lägenheten har egen ingång och access till den slottsliknande trädgården på 8.000 kvm. Lägenheten har två sovrum, ett stort vardagsrum med intilliggande TV-rum och fungerande kakelugn, trevlig glasveranda, kök med stort skafferi samt badrum med dusch och badkar. Det finns gott om förvaringsutrymme fördelat på 5 garderober och ett linneskåp. Inflyttning sker efter överenskommelse. Lägenheten uthyres möblerad eller delvis möblerad efter ök. En månadshyra i deposition samt hyra erlägges i förskott.
Vi har en ledig stallplats i vårt nybyggda stall. Vi finns strax 2 mil utanför Uppsala (innan Örsundsbro). Stallet har sju boxar (9 kvm) med öppen front och alla med eget fönster. I hyran ingår: allt foder (havre, musli, betfor, mineraler) inkl hösilage, strö (spånpellets), morgon- och kvällsfodring, lunchfodring i hagen, täckesbyte på morgonen, utsläpp och mockning alla dagar i veckan. Uppvärmd sadelkammare, gott om förvaring, spolspilta i stallet med varmvatten, tvättmaskin och omklädningsrum med egen garderob. Separata sommar- och vinterhagar. Vinterhagar med en grusad avdelningsbar del för att slippa leran. Utebana 30x60 under uppförande. Skrittavstånd till två olika ridhus (det ena är Säva ridcenter). Ser gärna tävlingsintresserade ryttare då vi andra i stallet tränar och tävlar aktivt och gärna peppar varandra och hjälps åt!. Hör av dig så kan du komma och kika! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Nu vill vi välkomna en ny hästägare till oss på Röbäcks 4H Gård då vi kommer få en stallplatsledig. Stallet är nyrenoverat under sommaren 2012. Låsbara garderober finns i stallet för förvaring av sadel, träns och övrig utrustning. På gården finns en stor belyst ridbana med en del hindermaterial, vinter och sommarhagar samt ett hus med omklädningsrum, toalett och kök. Massor med fina rid och körvägar finns i nära anslutning till gården. Utfodringarna sker på rullande schema där varje person har 1-2 pass per vecka. Kallhyran är 1000kr/mån. Hö och spån finns att köpa på gården till självkostnadspris. På grund av takhöjden kan vi endast ta emot hästar med en mankhöjd på max 150cm. Ring eller maila vid intresse och mer information! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.