Quantcast
Till salu inom: ”

stallplats ekerö ledig säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Stallplats ledig i välfungerande trevligt stall med hästen i fokus på Ekerö, 15 min från Brommaplan. På gården finns 35 boxplatser men i detta stall 12 st, 3 belysta ridbanor och stora hagar. 2 km till ridhus och underbara ridvägar. I stallet har vi kök, spolspilta med varmvatten, uppvärmd sadelkammare, toalett och tvättstuga. I stallhyran ingår hösilage, äthalm, betfor, mineraler, strö, ett täcke på ett av, in & utsläpp och alla 6 fodringar/ dag alla dagar i veckan. Vi är ett blandat gäng glada hästar och ägare, som ser fram emot och bli fler. Stor häst från 4200:- Ser fram emot att höra av er.
Ledig boxplats i trevligt stall för 12 hästar. Ingår Ut- o insläpp, 4 fodringar/dag alla dagar. (kvällsfodring sker kollektivt) 12 kg hösilage, 3 kg havre/dag och en torvbal i veckan, daglig utevistelse. Stor ridbana, fina ridvägar, spolspilta, sadelkammare, fikarum, tillgång till skåp. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Från 1 september finns en boxplats in ett trivsamt stall med 8 hästar ledigt. Kyrkfjärdsstallet ligger vid Ekerö kyrka. I hyran ingår utsläpp/insläpp vardagar, 4 fodringar per dag, hö, havre/kraft, betfor, torv. Här finns stora stora vinter och sommarhagar med hästkompisar. Belyst ridbana. Stallet sköts kollektivt kvällar och helger. Prisn3 900 kr / månad
Stall Ekeby Gård, mitt i Troxhammars Golfbana på södra Färingsö, Ekerö kommun. Busshållplats Troxhammar - 20 min från Brommaplan, 800meter att gå till stallet från bussen. Vi har 3 boxar lediga. Vi har ett sto som vill ha en kompis. Bra ridvägar runt golfbanan och en hel del ridhus att traila till. Hästarna får hö 5 gånger/dag, 3 gånger med automater, morgon 6.00, lunch 14.00 och kväll 22.00. Vi ger hö manuellt ute 9.00 och i boxen vid intag 18.00. Hö ute läggs i baljor som sitter fast i lastbilsdäck, det minimerar bråk och skador vid fodring på både häst och människa. Sadelkammare med värme. Vattenkoppar ute, frostfria = alltid vatten. Flotörvattenkoppar inne (med värmekabel) och i sommarhagarna. Vi hjälps åt med intag alla dagar och utsläpp på helgerna. Utsläppen på vardagar tar jag själv men vill du hjälpa till med det så får du naturligtvis det. Vi har Paddex i lunch hagarna, så det är relativt torra. Belyst ridbana med Paddex 25x30 m. Spolplatta ute. Sommarbete har vi på 40min promenadavstånd. Strö, kraft, mineraler, kalk och hö ingår i hyran, 2900kr. Tack vare höautomaterna och fri tillgång på vatten ute och inne så är det ett stressfritt och lättskött stall och hästarna håller sig friska.
Stall Ekeby Gård, mitt i Troxhammars Golfbana på södra Färingsö, Ekerö kommun. Busshållplats Troxhammar - 20 min från Brommaplan, 800meter att gå till stallet från bussen. Vi har 2 boxar lediga i vårt stall, totalt 4 boxar. Litet funktionellt stall med ordning och reda. Belyst Paddex-ridbana 22x40 meter. Bra ridvägar runt golfbanan och 10 minuter att traila till stort ridhus. Hästarna får hö 5 gånger/dag, 3 gånger med automater, vi ger hö manuellt 2 gånger. Sadelkammare med värme. Vattenkoppar ute, frostfria = alltid vatten. Flotörvattenkoppar inne (med värmekabel) och i sommarhagarna. Vi hjälps åt med intag alla dagar och utsläpp helger. Utsläppen på vardagar kan jag ta själv men vill du hjälpa till med det så får du naturligtvis det. Vi har Paddex i hagarna, så det är relativt torra. Spolplatta ute. Sommarhagar med gräs finns. Torvströ, kraft, mineraler, kalk och hö ingår i stallhyran, 2900kr. Tack vare höautomaterna och fri tillgång på vatten ute och inne så är det ett stressfritt och lättskött stall och hästarna håller sig friska.