Quantcast
Till salu inom: ”

lejonhuvade kaniner till salu nyköping säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej! Då jag och min sambo ska flytta i april så kommer vi behöva mycket tid till det, så jag har beslutat mig för att hyra ut mina två kaniner under våren/sommaren 2011(exakt under hur lång tid diskuteras). Antingen inne eller utebur följer med(eller båda) + alla övriga tillbehör om så önskas. Kaninerna är en dvärghermelinhane som är kastrerad, han är otroligt kelig och hur mysig som helst. Honan är av rasen lejonhuvad och är albino(har röda ögon) hon är tyvärr inte alls lika kelig utan tycker betydligt mer om andra kaniners sällskap än människors. Hon är mest sällskap åt min hane. Men dom är ett riktigt trevligt kaninpar och jag tänker inte sära på dom. Då hanen börjar bli gammal får man tänka på att ta det väldigt lugnt med honom. Är du intresserad får du gärna skicka mig ett mail för mer information! Mvh
Söker efter ett nytt hem till denna underbara kanin. Han är född i april 2010. Önskar honom ett kärleksfullt hem med mycket gos och omtanke. Han är otroligt tillgiven och lugn van vid både barn och katter. Bur med diverse tillbehör medföljer. Önskas mer info är det bara att ringa eller maila.
Jag har 3 st jätte gulliga kaninungar som söker en ny husse eller matte. Mamman är av rasen rex och pappa är av rasen lejonhuvad. Jag tror att det är 2 st tjejer och 1 kille. Pris: 100:- Måste ses.
7 stycken charmtroll vana vid barn . Mamman Lejonhuvad dvärgkanin pappan dvärgvädur/lejonhuvad dvärgkanin. Kaninungarna är 6veckor på lördag vi kan även transportera ungarna till stockholm.
Två superfina han ungar 8 veckor och en svart vit hona 6 veckor. Mor lejonhuvad dvärgkanin Far lejonhuvad dvärgkanin/vädur. Mycket barnkära och tama.