Quantcast
Till salu inom: ”

utebur kanin bortskänkes säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Vår söta kanin dvärgvädur/lejonhuvud Svante Färg: Beige/vit Kastrerad hane. Ålder ca 3 1/2 år. Svante bor inne på vinterhalvåret och ute under sommarhalvåret. Han skuttar mycket fritt inne. Mycket snäll och lätt att hantera. Barnen kan bära runt på Svante och kela med honom. Ålder ca 3 1/2 år. Medföljer utebur och innebur. Inneburen är i brukbart skick men lagad. Allt bortskänkes till rätt familj med barn som har tid att ta hand om honom!
Vi har 2 fina och snälla marsvinshannar på 3 år som vi nu hoppas att någon vill ta över. De har varit tillsammans sedan de var små så vi vill inte sära på dom. De bor i varsin bur men vi har en bro mellan burarna så att de alltid kan hälsa på hos varandra. Båda burarna följer med och likaså uteburen om så önskas. Alla tillbehör vi har lämnas också över. Anna 070-362 48 16
Vi skänker bort vår fina tiomånaders dvärvädurskanin Max. Han är ljusbrun, lättskött och snäll. Vi ger bort honom endast för att dottern har tappat intresset. Med Max följer tre burar, en innebur, en utebur och en rastbur. Vi skickar också med det strö, mat och halm vi har kvar. Ni får också ett koppel (som är rätt slitet) och lite annat plock. Max kan vara ute året runt, eller inne om ni föredrar det.
Vilmer är en ca 6 mån gammal hankanin av rasen lejonkanin och han vill nu byta hem. Han tycker om att gå i koppel och även springa fritt. Med honom får man en innebur, vattenflaska och en matskål. Han är inte van vid att kela så mycket så ibland nyps han när man har honom i famnen men för övrigt är han snäll. Jag har även en utebur till honom (se bild) som man kan få KÖPA till för 500 kr. Den kostade 899 kr som ny! Jag har även sele och andra tillbehör som också går att köpa med!
Pågrund av tidsbrist skär jag nu kraftigt ner på mina kaniner. Följande kaniner söker nya hem. Egernfärgad dvärgvädurs rex. Har ett litet jack i örat. Tam och snäll.Bortskänkes med koppel+ matskål och vattenflska Vit dvärgvädur med rexanlag med stamtavla reg på 93 poäng. 3år + hennes två små unghonor + utebur tvåvåningar+ matskål+vattenflaska bortskänkes (se bild 1) Vit rex blåögd med ett ståöra+ inomhusbur+matskål+vattenflaska bortskänkes. Vid intresse maila lite om dig själv så kan du även få bilder på kaninerna. Ej till ormmat och ej till minderåriga.