Quantcast
Till salu inom: ”

utebur kanin bortskänkes säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F

Tidigare annonser till salu

Vår söta kanin dvärgvädur/lejonhuvud Svante Färg: Beige/vit Kastrerad hane. Ålder ca 3 1/2 år. Svante bor inne på vinterhalvåret och ute under sommarhalvåret. Han skuttar mycket fritt inne. Mycket snäll och lätt att hantera. Barnen kan bära runt på Svante och kela med honom. Ålder ca 3 1/2 år. Medföljer utebur och innebur. Inneburen är i brukbart skick men lagad. Allt bortskänkes till rätt familj med barn som har tid att ta hand om honom!
Vi har 2 fina och snälla marsvinshannar på 3 år som vi nu hoppas att någon vill ta över. De har varit tillsammans sedan de var små så vi vill inte sära på dom. De bor i varsin bur men vi har en bro mellan burarna så att de alltid kan hälsa på hos varandra. Båda burarna följer med och likaså uteburen om så önskas. Alla tillbehör vi har lämnas också över. Anna 070-362 48 16
Vi skänker bort vår fina tiomånaders dvärvädurskanin Max. Han är ljusbrun, lättskött och snäll. Vi ger bort honom endast för att dottern har tappat intresset. Med Max följer tre burar, en innebur, en utebur och en rastbur. Vi skickar också med det strö, mat och halm vi har kvar. Ni får också ett koppel (som är rätt slitet) och lite annat plock. Max kan vara ute året runt, eller inne om ni föredrar det.
Tre små honor som heter Brunan, Sotis och Maja. De är ett år respektive åtta månader gamla och söker nytt hem p.g.a. höallergi i vår familj. De är väldigt mysiga och tycker om att ligga i famnen och att få springa omkring på golvet. De tycker om att prata och de gillar hö/gräs och grönsaker. Tillbehör som följer med är klosax, sågspån, lite hö och torrfoder. Marsvinen bortskänkes men vi vill ha betalt för burarna, 300:- för båda. Den ena är en stor innebur (60x120cm) med en trerummare, matskål, vattenflaska, toahörna, hökorg och den andra är en ganska stor hemmagjord utebur med hus.
Tyvärr så måste nu Doris och Frank hitta ett nytt hem. Dem är inte syskon men båda är blandning av dvärgvädur och lejonhuvad. Doris är den vita och hon är ca 5 månader och hon är ca 6 veckor äldre än Frank.vill helst att dem flyttar tillsammans. Uteburen medföljer om så önskas men den är i ganska dåligt skick och alldeles förliten. Kaninerna finns i västerhaninge/stockholm. Ring elr maila OBS dessa underbara behöver nytt hem omgående!!! Bortskänkes mot annonskostnaden 50:-