Quantcast
Till salu inom: ”

kaniner till salu göteborg säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Hej! Jag letar efter en söt liten kanin att ha hemma som jag önskar mestadels ska vara lös inomhus så att den får mycket uppmärksamhet och pyssel. Jag är inte så noga med att det är en unge, utan det jag prioriterar är att den är rumsren. Har hört att alla kaniner inte kan bli det, så känns säkrast att köpa en som redan är det då planen som sagt är att den ska få vara mycket lös. Jag kan erbjuda ett kärleksfullt hem där kaninen kommer bli väl omhändertagen. Köper gärna med begagnad bur om det finns. MVH Pernilla
Snuttan är en Hermelin/Löwen, väldigt gosig och nyfiken och glad, och är 2 år, och vi vill hitta en hem som hon kan få mycket kärlek och omvårdnad och röra sig fritt varje dag en stund och hon är en inne kanin. Vi vill ha en som är kanin van och vet vad man gör med kaniner etc. Hon bortskänkes med all tillbehör och bur. Varför bortskänkes pga tidsbrist. Vill hon ska få en lycklig liv och mycket kärlek.
vi säljer våra lejonhuvade kaniner pga tidsbrist. de är jätte snälla och tama, vana vid barn. de har bott bade inomhus och utomhus. de är ca 1,5 år. har en vit unge kvar 12 väckor gammal. de behöver en kärleksfull hem. de säljs endast som sälskappsdjur. ev. kan bortskänkas, pengar är inte viktigt bara de får en fin hem. extra bilder kan skickas vid intresse. två bruna honor två hanar en vitt m. blåa ögon och en brun/ orange en st vit en hona och med blåa ögon säljes för 100kr st
Vi har 2 st små kaniner. Rasen är mini löwengrip. De är 15 månader gamla. Helt underbara och väldigt gosiga. De är långhåriga så man behöver både klippa och borsta med jämna mellanrum. De älskar att duscha :) Favoriten för stunden är hö och morötter. Tyvärr har vårat minsta barn astma som blivit värre sedan kaninerna flyttade in. Vi söker nu efter en familj som kan ge dem både tid och kärlek. Vi har satt en symboliskpeng på 500 kr. I det kommer allt ingå. Bur,matskål,vattenflaska,borste samt den maten de har. Vi prioriterar ett bra hem för de små. kontakt säkrast per telefon.
Nu finns de bara 2 st ungar kvar som är viltfärgade 1 hona o 1 Hanar. Blandras mellan lejon/japan Dv.v och blå/brun zobel&white dock uppstående öron på båda föräldrarna, så ungarna få stående öron. Jag vill ha 50 kr/st och dem säljes INTE till någon form utav mat!! Första klo klippningen och övergångsfoder ingår vid köp av kanin. (vi har även klo-klippning för 20 kr utav kaniner)